2777
2789

طفلک من،،، من میفهممت ،،، من یه عمره اینجوریم💔😭

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میشد امشب تو خواب سکته کنم بمیرم دیگ فردارو نبینم 

اخه چرا خدایا چرا منو میزاری تو‌دوراهی چرا با من بازی میکنی😭

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

هر شب موقع خواب با خدا درددل کن. انگار که جلوت نشسته یه دل سیر حرف بزن هر چی بود و نیود بگو... فقط با خدا درد دل کن. تهش بگو  زندگیمو به دست تو سپردم خودت راهنماییم کن خودت راهگشا باش. بعد قلبت دلت آروم میشه. یبار امتحان کن

پس چرا حس میکنم رهام کرده خدا 😭

همه ی ما طبق تجربه ی زندگی هامون این حقیقت برامون خیلی روشنه که بدون اینکه ما کاری کنیم تموم این عالم با نظم و برنامه دقیق خودش داره جلو میره و هیچ نقصی هم در اون نیست چون همه چیز دست خدایی هست که بینهایت عاشقِ مخلوقاتشه...فقط کافیه بدون اینکه به چیزی فکر کنید توجه خودتون رو ببرید سمت نَفس کشیدنتون....چه کسی به شما یادآوری می‌کنه تا نفس بکشید؟چه کسی تپیدن قلبتون رو یادآوری می‌کنه بدون اینکه شما کاری کنید؟ چیزی درون شما هست که مراقب همه چیز هست ...خیالتون راحت....

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ
تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی...

فقط اشک میریزم

اشک یبار. بعد تمومش کن. زندگی سخت شده مشکلات برای همه هست. پای حرف هر کسی که نشستم یه غصه بزرگ داشت. پام به بیمارستان که رسید دیدم ای بابا خیلی ادمها هستند با مشکلات خیلیی بزرگ و حل نشدنی .  زیاد شکرگذاری کن خواهر خوبم. زیاد استغفار کن. و بشین قران بخون به فارسی. خیلی اروم میشی. حال و هوات بهتر میشه خیلی راهگشاست