2777
2789
عنوان

هپاتیت تروخدا بیاین

151 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها . من دیروز رفتم فشیال پوست و چون جوش روو صورتم بود خانمه با اتوی صورت افتاد به جوون پوستم و جوشام زخمی شدن . حالا از دیروز دارم خودخوری میکنم که نکنه من بیماری بگیرم ؟ بچه ها دارم سکته میکنم . خانمه گفت الکل زده وسایلشو اما اگه الکل اثر نکرده باشه چی

اگر الکلش درصد بالا باشه مشکلی نیست یا از این دستگاه های ضد عفونی داشته باشه هم خوبه ولی نگران نباش ایشالا چیزی نیست 

اگر یک درصد شک داری جایی بدی رفتی و احتمالش هست ماه بعد برو ازمایش ایدز و ه‌پاتیت و اینارو بده 

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواست جوشامو خالی کنه . حتما خون اومده . دلم میخواد بمیرم الان

نه اونا اصلا جوش فعال دست نمیزنن چون اگه خون بیاد نمی تونن ماسک ها و سرم شون رو بزنن

خیلی بعیده خون اومده باشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
نه اونا اصلا جوش فعال دست نمیزنن چون اگه خون بیاد نمی تونن ماسک ها و سرم شون رو بزنن خیلی بعیده خون ...

آخه فقط ۳ ماهه داره کار میکنه . میشناسمش . تازه قبلش بهش گفتم من وسواس دارم حواست باشه . گفت باشه الکل میزنم