2777
2789
عنوان

کادو بخرم یا نه؟

148 بازدید | 21 پست

یه رابطه لانگ دیستنس (ارتباط راه دور)دارم چند ساله ولی هیچوقت جور نشده همو ببینیم ....بعد از عید میخام ببینمش برای اولین بار ...بنظرتون باید کادو بخرم یا چی؟!🤔چون منم که دارم میرم پیشش و اولین باره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خانم هستید یا اقا ؟ 

چون معمولا اقایون باید برن دیدار خانم و بهتره یه شاخه گل هم بگیرید

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

خانمم ...اونم چند بار خواست بیاد ولی کنسل شد ...دو بارشم من نبودم که برم ببینمش

اشتباه من رو تکرار نکنید... یکبار رفتم دیدم کسی خیلی بی ارزش شدم و برگشتم کنارم هدیه هم برده بودم که خداروشکر هدیه رو ندادم تا چندین مدت هم بعد برگشت گریه میکردم مادرم گفت حقته کدوم دختر پا میشه میره دنبال پسر.. دیگه برام درس عبرت شد

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

واقعا ؟☹️☹️☹️راهتون دور بود؟

بله.. من کشور همسایه رفته بودم

البته دوستمم اومده بود از شهرستان به تهران.. بخاطر دیدن یه پسر اونم پسره کلی ازش پول گرفت بعنوان قرض بعد کات دختره از خستگی راهش فقط میگفت تو اتوبوس بیچاره

چرا میگی بی ارزش شدی؟

بهم اهمیت نداد حرفاش دروغ بود فکر میکردم چون این همه راه رفتم حتما دیگه خیلی بیشتر دوستم خواهد داشت که دیدم نه اصلا استقبالم هم نیومده بود.. یادمه از وقتی رسیدم تا وقتی برگشتم فقط مثل سیل اشک میریختم

حدود هفت سال قبل بود اما تجربه و درس عبرت خیلی سنگینی شد برام