2777
2789

۳۵ میلیون پول به زور از این ور اونور جمع کردم رفتم دیدم پولم فقط به آیفون ۱۳ معمولی میخوره!! 

همسرم میگه اصلا گوشی خوبی نیست و بین آیفون ها خیلی سطح پایینه. دوستاش هرکی گرفته ناراضی بوده 

میگه بیا یه شیائومی یا سامسونگ درجه یک برات بخرم اصلا پولم میذارم روش ولی آیفون نه ...🤦🏻‍♀️

اونایی که آیفون ۱۳ دارین واقعا مزخرفه؟

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمیکه خودش رو در حد ۳۵ میلیون میبینه تا باهاش قمپز در کنه خیلی ناتوانه

من نمیخوام قمپز در کنم 😑😑😑

همه برند های گوشی رو امتحان کردم این سری دلم ایفون میخواد همین!

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

35 میلیون نیست 40تومنه نه اتفاقا گوشی خیلی خیلی عالیه اصن گوشیای قدیمی ایفون هنوز عالیه بعد13میتونه بدباشه😐😐😐😐😐

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

بعدشم دلیل مسخره کردنت چی بود اونوقت؟؟؟؟

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

نه خیلی با کیفیت و عالیه  مگه میشه اپل بد باشه  اگه به دلت افتاده آیفون بخر

جدی شما ۱۳ دارین؟ خیلی به دلم افتاده ولی همسرم میگه صفحه نمایشش کوچکه و عکساشو ببری تو لپ تاپ کم کیفیت میشه درسته ؟