2777
2789
عنوان

شوهرم میگه من بچه ناقص نمی‌خوام.

919 بازدید | 23 پست

بچه ها قلب جنین اکوژن داشت که فرستادنم آکو. اونجا گفتن احتمال سالم بودنش ۵۰ درصده.

فردا می‌خوام بفرستنم فوق تخصص قلب.

بنظرتون مجوز سقط میدن؟

آخه بچه ۲۰ هفتس. از نگرانی دارم میمیرم😭😭😭

نمیدونم

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم عزیزم...

ان شاءالله که مشکلی نباشه⁦🤲🏻⁩⁦🤲🏻⁩⁦🤲🏻⁩

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

منم بودم نمیخواستم منطقی باش 

عزیزم نه فقط خودتون بلکه اون انسانی که قراره بدنیا بیارید اگز ناقص باشه فزدا یقتونو میگیره میگه چرا بدنیام اوردید 

همه با ترحم نگاش میکنن 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

20 هفته که خیلی بزرگه چجـوری بخوان سقطش کنن

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

😐چه حرفیه اخه

اولا گفتن ۵۰ درصد پس نصف نصفه احتمالش نگفتن صد درصد که

دوما بیشتر مشکلات قلبی خفیف خودشون رفع میشن نهایت امر بعد تولد درمان میشن با عمل جراحی اگه لازمه

شوهرت چه ادم مزخرفیه با کمال احترام

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴