2777
2789
عنوان

بچه چقدر خرج داره ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی چند دست فعلا لباس نوزادی خریم ۲ تومن شد نه تنها پول می خواد بلکه باید بتونید خوب تربیتش کنید ...

آره دیگه گفتم که از همه چیش میترسم ،، تو این دوره هم تربیت سخته هم رفاه مالی … همه چیش سخته هر وقت بهش فکر میکنم منصرف میشم ولی خیلی دوس دارم بچه … میترسم نتونم از پسش برمیام 

آره به نظرم حداقلش دو تومنه … وگرنه میتونه خیلی بیشتر بشه 

زیر ۲ سال هزینه شیر خشک و پوشک و گاهی دکتر و دارو و مکمل و لباس و این چیزاست

ولی بعدش بستگی به سبک زندگی داره الان پسر من کلاس زبان و ورزش و گیتار میره برای درسش معلم خصوصی میگیرم پایه اش قوی بشه عینکی هم هست هزینه اونم باید حساب کنم از طرفی توی سن رشد دائم کفش و لباس لازم دارن 

چند بار پسرم به دلایل مختلف بیمارستان بستری شده هزینه اش خیلی بالاست و منم نمی‌برم دولتی 

زیاد خرجی نداره  با ماهی ۴ تومن میشه اداره کنی  عالی نمیشه ولی میشه  ولی بزرگ بشه خرج ...

آره دیگه اگر بخوایم ایده آل در نظر بگیریم که کلاس ورزشی و موسیقی و … بره و مهارت یاد بگیره خیلی میشه 

از طرفی خیلی ایده آل گرام دوس دارم موقعی بچه بیارم که همه چیش اکی باشه از طرفی هم شاید اون روز هیچوقت نیاد و هر روز وضع بدتر شه … خیلی سخت شده بچه آوردن 

عزیزم رفاه کامل برای هر کی یه جوره. کمال گرایی نکن والا هیچ وقت نمیتونی بچه بیاری. خیلی هارو دیدم پولدار بودن و هرچی بچه میخواست مهیا میکردن ولی اخر بچه خوبی تربیت نکردن و پشیمون شدن.به این چیزا نیست ادم باید تعادل رعایت کنه تو هرچی . اگه دستتون به دهنتون میرسه بیار برکتشم میاره نگران نباش 🩵🦋

اگر خونه خریدید بیار وگرنه اون بچه رو اسیر نکن حداقل ۲ تومن در ماه اگر شیر خشکی نباشه تا ۵ سالگی م ...

خونه دارم … ولی خب حقوق ماهانمون معمولیه 

نمیدونم زندگی روزمره خوبی میتونم براش بسازم یا نه 

اگر در حد ماهی سه چهار تومن باشه اوکیه 

ولی خب میتونه خیلی بیشتر بشه 

بستگی به توقعاتتون داره اینکه چه چیزایی میخواین براش فراهم کنید 

تو ذهنم که خیلی ایده آل گرام 😂

حتما موسیقی یاد بگیره ورزش کنه کلاس همری بره و مهارت یاد بگیره و … 

ولی خب در عمل با این هزینه ها فک نکنم بشه واقعا 

بنظرم اگه بچه آوردی از حالا شروع کن پس انداز حتی ماهی یه سکه پارسیان صد سوتی سیصد هزارتومنی شده بذار ...

آره همسرمم گفت اگه بچه بیاریم بجای اینکه پول به بیمه و … بدم ماهی به مقدار طلا میذارم کنار براش 

خونه دارم … ولی خب حقوق ماهانمون معمولیه  نمیدونم زندگی روزمره خوبی میتونم براش بسازم یا نه&nb ...

پس اگر خونه برای خودتونه بقیه موارد حل میشه

البته سنتم خوبه می تونی تا ۳۰ صبر کنی