2777
2789
عنوان

بچه چقدر خرج داره ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 36 پست
دیگه بچه و بزرگ نداره هزینه زندگی وحشتناک یه ام ار ای شده ۱/۵ یه دندان پزشکی ۳ تومن .

آره دقیقا 

حالا خرج خودمونو مجبوریم 

ولی بچه رو خب مجبور نیستیم اگه نتونیم 🥲

زیر ۲ سال هزینه شیر خشک و پوشک و گاهی دکتر و دارو و مکمل و لباس و این چیزاست ولی بعدش بستگی به سبک ...

آره منم خیلی حساسم رو این چیزا واس همین حس میکنم هزینش خیلی بشه 

خدا حفظ کنه گل پسرتونو ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رفاه کامل برای هر کی یه جوره. کمال گرایی نکن والا هیچ وقت نمیتونی بچه بیاری. خیلی هارو دیدم پو ...

دقیقا موضوع همینه که هر چی فکر میکنم بیشتر میترسم 

آخه خرج کردن حد آخر نداره هر چی در نظر بگیریم باز میشه چیزای دیگه ای بهش اضافه کرد و شاید هیچوقت به اون حدی که تو ذهنمه نرسیم 

ولی از طرفی میگم یه جوری نشه بزرگ که شد ناراحت باشیم که اونجور که خواستیم نتونستیم همه چیزو مهیا کنیم براش 

دقیقا موضوع همینه که هر چی فکر میکنم بیشتر میترسم  آخه خرج کردن حد آخر نداره هر چی در نظر بگیر ...

متوجم ولی اینکه هرچی مهیا شه بدتر به ضرره تا نفع بچه لوس و پرتوقع بار میاد و آخر این بچه ها تو موقع استقلال فردی به مشکل میخورن.  شما همین که الویت های ضروری رشدی و تفریح در حد لازم رو بتونی برآورد کنی کافیه