2777
2789
عنوان

جوجه رنگیم اسهال شده 😢کسی میدونه چی بهش بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 53 پست
فردا دار فانی وداع میکنه

امضات چقد حقه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضات چقد حقه

همه همینو میگن..ایشالا قسمت خانما نشه و برعکس سر مردا بیاد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
دونه ای 30ت

چقد گرووون ، اینجا ۱۵ و ۱۰ تومنه ، اردک ولی ۳۵ ، ۴۵

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

فقط اونایی که میخندن و لودگی مبکنن   

آره جوجه های رنگی عمر بلندی ندارن ولی  لطفا   به   مریض بودن هیچ موجودی نخندین .

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

همه همینو میگن..ایشالا قسمت خانما نشه و برعکس سر مردا بیاد

ایشاااالله

ای جانم چسب بزن در کونش

😂😂😂😐

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

باکتری گرفته که بین همه ی جوجه مرغ ها عادیه

چن روز یا چن ساعت دیگه میمیره عزیزم. 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

فقط اونایی که میخندن و لودگی مبکنن     آره جوجه های رنگی عمر بلندی ندارن ولی  لطفا& ...

اوووووو برا ما زنده موند و پدرمان را.......

بزرگ شد خروسی شد برا خودش حالا فکر کن تو خونه آپارتمانی،از جوجگی داشتیم دخترم خیلی گریه کرد

تا دادمش به ی نفر ببره روستا