2777
2789
عنوان

جوجه رنگیم اسهال شده 😢کسی میدونه چی بهش بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 53 پست

خدا رحمتش کنه پیشاپیش

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند گرفتیش؟اینقدر دلم میخواد اردک بگیرم همراه جوجه رنگی میفروشن

من ۳روز پیش واسه بچه هام گرفتم ۲۰ تومن البته هر سال میگیرم چند روز باهاش خوشن بعد که بزرگتر شد همسرم میده به همکارش چون خونه حیاط دار داره

جوجه رو نمیدونم ولی مامانم تو اون مواقع کته ماست میداد بخورم😐😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
من ۳روز پیش واسه بچه هام گرفتم ۲۰ تومن البته هر سال میگیرم چند روز باهاش خوشن بعد که بزرگتر شد همسرم ...

من به مامانم میگم میگه همین کم مونده اردک بیاری تو خونه. یکم حس تنهایی میکنم دلم میخواد حداقل دور یه چیزی برم که شادم کنه مامانم هم میگه تنهایی فقط با کتاب و درس حل میشه

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری