2777
2789
نه عزیزم زیاد سایت نمیام دیر ب دیر سر میزنم مرررسی که گفتی♡

عزیزم ب این خانم مصی ک تگ کرذم پیام بده خودش مساوره میده

ایشون فقط تجربیاتشو‌میگه ایطور نیس ک تبلیغ کته و …

کل سایت میشناسنش بسیاااار دختر گلی ه

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه نمیدونستم☹️ اخه من پوستم چربه و بشدت مستعد جوش

بله احتمال حساسیت زایی بالا هست و برای پوست حساس و نازک مناسب نیست ممکنه به احتمال زیاد ریلکشن ...

روتین هم انجام میدی؟ منظورم محصولات مراقبت پوست داری هر روزه به پوستت برسی یا نه؟؟

بله احتمال حساسیت زایی بالا هست و برای پوست حساس و نازک مناسب نیست ممکنه به احتمال زیاد ریلکشن ... ...

قبلا نداشتم و اطلاعاتم خیلی کمه

جدیدا آره خریدم تونر و ژل شستشو و..

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
قبلا نداشتم و اطلاعاتم خیلی کمه جدیدا آره خریدم تونر و ژل شستشو و..

بسیار عالی

چند سالته؟

دوست داشتی

beauty_alaleh به پیج اینستاگرام دایرکت بده کمکت میکنم 

ممنون میشم فالوم کنی گلم

مگه کاربری مصی رو نمیشناسی؟ وای این دختر عااالیه اکثر محصولاتو مصرف کرده و دوستانه کمکت میکنه @ ...

مرسی از لطفت عزیزم😘❤🫂

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اوردینری حرف نداره و واقعا تاثییر گذاره سرم هاش ولی اکثرا اشتباه استفاده میکنن مورد داشتیم روزی سه بار رتینول میزده بعدشم نیاسینامید و...
این مدل مصرف کردن پوست و خراب میکنه 

و یا اینکه فیک میخرن 

البته اطلاع ندارن بندگان خدا و میگن اثر نداره البته این به خاطر اینه که فیکش خیلی خیلی خیلی زیاده و واقعا هر کسی متوجه نمیشه فرقشونو
این اکتیو های پوستی هم نباید با هم استفاده بشن دقت کنید خواهشا 

و گرنه اوردینری واقعا عالیه من خودم چندین ساله از چیز های مختلفش استفاده کردم

طبق یه ریز تجربه ای هم که دارم به هر کی برای هر مشکلی توصیه کردم و درست استفاده کرده نتیجه گرفته 

فقط سعی کنید حتما از جای معتبر بخرید 

من خودم قبلا یکی دو بار از پیج ها خریدم فیک بودن یکیشون که گردن نگرفت کلا پولم رفت اون یکی و مرجوع کردم 

الان دو سالی هست تقریبا از نمایندگی اوردینری میخرم

البته میدونم نمایندگی رسمی نیستن ولی همه جنساشون اصله مثلا کوزارکس و کلینیک و سیمپل و... هم دارن از اونا هم خریدم ازشون اصل بوده 

تو گوگل بزنید   اوردینری استور   میاره قیمت هاشونم واقعا خوبه 

ولی در کل مهم ترین چیز اینه که روتین درست داشته باشه ادم وگرنه هیچی فایده نداره 

امیدوارم به درد کسی بخوره تجربه ی من