2777
2789
عنوان

میخواد طلاقم بده

282 بازدید | 22 پست

دو ماه پیش بعد از سالها اذیت کردنش قهر کردم و هرکاری کرد برنگشتم همچی بخشیدم و حق طلاق گرفتم الان یک ماهه پشیمون شدم ولی افتاده رواج به خودم و واسطه ها گفت شخصیتشو له کردم و دیگه منو نمیخواد و گف برو طلاقتو بگیر

ولی نرفتم درخواست بدم و خیلی دوسش دارم بنظرتون چکار کنم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه تا تلافی نکنه ول نمیکنه فعلا نه درخواست بده نه دنبالش برو بشین خودتم فکر کن این برگشت به نفعت ه ...

یه بار رفتم باهاش حرف زدم واقعا خوردم کرد ولی گفتم بزار خالی شه

گفته بود قول میده خودشو درست کنه ولی الان چی…

میدونم خیلیم ازش عذر خواهی کردم ولی واقعا اذیتم کرده بود بنظرت تمومه ینی؟

اره چون حریم هاکه شکسته بشه بین دونفر اون زندگی نابودمیشه بایدازروزاول رعایت میکردیدمشکلی بینتون بود همه فهم نمیکردید دروهمسایه وفک وفامیل بفهمن 

بایدبین خودتون حل میکردید

الانم من شخصیت شوهرشمارونمیشناسم اگه واقعاعاشقت باشه ممکنه گذشت کنه و غرور حرف دیگران روزیرپابزاره برگرده بهتون

اگرم که سفت وسخت باشه ممکن نیست

اره چون حریم هاکه شکسته بشه بین دونفر اون زندگی نابودمیشه بایدازروزاول رعایت میکردیدمشکلی بینتون بود ...

نه بابا اصلا بحثمون جوری نبود که کسی بفهمه هنوزم کسی جز خانواده هامون خبر نداره 

یه بار رفتم باهاش حرف زدم واقعا خوردم کرد ولی گفتم بزار خالی شه گفته بود قول میده خودشو درست کنه ول ...

نه دیگه چون الان وا دادی رفتی سراغش حتی ممکنه بدتر هم بشه یا بایستی همون موقع می‌بخشیدی یا الان هم برگردی باز ممکنه اذیت کنه به نظرم برو پیش مشاور درست حسابی نمی گم برو طلاق بگیر ولی دیگه دنبالش نرو  

یک راهکار بهت میدهم 

کلید خونه رو که داری 

برو خونتون به زور بمون خودت بچسبون بهش

اگه تونستی رابطه هم برقرار کن 

اگر واقع میخوای زندگیت بمونن

مردا یه حرفی میزنن ولی وقتی پیشش باشه راحت تر مسئله حل میشه

نه دیگه چون الان وا دادی رفتی سراغش حتی ممکنه بدتر هم بشه یا بایستی همون موقع می‌بخشیدی یا الان هم ب ...

رفتم بهم گفتن صبر کنم تا آروم بشه

میترسم از اینکه همینجور بمونه..