2777
2789

سرکار بود من پرده پذیرایی رو دیروز شستم ( خودش بیرون کشید)خشک که شد خودم رفتم بالا ۴ پایه نصبش کردم دیوارای خونمون کوتاهه ولی خیابون بیرون خونه مشخص نیست اومد خونه داد و بیداد که تو رفتی بالا سرلخت پرده نصب کردی! من تو خونه سرم لخته ولی وقتی رفتم پرده نصب کنم پرده رو جلوی خودم کشیدم 

اومد کلی بد و بیراه بهم گفت💔 شامم نخوردم روزه بودم خدا حقمو ازش بگیره😔😔

بنظرتون حق با منه یا اون؟

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقصیره توعه میزاشتی می اومد خسته کوفته پرده میزد حالیش میشد

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

این عتیقه هارو از کجا پیدا میکنید 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

حق با شماست کاملا

ولی وقتی میبینی شعور تشکر از زحماتت رو نداره کارها رو بریز سر خودش . این شام نخوردن هم دیگه قدیمی شده پاشو برو شامت رو بخور 

خدا هم حق کسی رو نمیگیره میگه خودت عرضه داشته باش حقت رو بگیر 

بهترین دفاع حمله اس 

باید صداتو میبردی بالا میگفتی یعنی چه تو فکر کردی من اینقدر بی عقلم یا با زبون روزه اوسکلم ک با سر باز برم جلوی پنجره 

دوما از این ب بعد کارایی ک به عهده اون هست رو انجام نده 

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰