من صبح عمل سرکولاژ داشتم بعد قبل عمل آمپول پروژسترون زدم. از صبح ساعت ۸ تا الان درد دارم. نمیتونم راه برم. هم کمپرس یخ گذاشتم هم کمپرس آب داغ. ولی اصلا خوب نشده. چی کار کنم؟
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
احتمال زیاد بد زده عزیزم چون منم پنج شنبه سرکلاژ کردم امپول زدم اصلا نفهمیدم در این حد. چند هفته سرکلاژ شدی میشه یکم توضیح بدی شرایطط و نحوه استراحت و کلا اینا
دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا
پروژسترون کلا میگن که امپول دردناکی هستش بعد از تزریق هم هست دردش.ولی خیلی بستگی به دست کسی که میزنه داره.من دوسال پیش زدم واسم خیلی دردناک نبود ولی اونکه زد میگفت خودت رو واسه درد امشب اماده کن و شب روی اونسمتی که زدی نخواب
احتمال زیاد بد زده عزیزم چون منم پنج شنبه سرکلاژ کردم امپول زدم اصلا نفهمیدم در این حد. چند هفته سرک ...
تازه دیروز عمل کردم