2777
2789
عنوان

چجوری به مامانم بگم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 20 پست
اصلا ایمطور نیس در حد ازار دادن دخترش؟؟؟ در حد این ک اذیت شم از دوری عشقم؟؟؟ بعد میگن چرا ب گناه ...

فقط ۲۱ سالتع منم تو این سن ازدواج کردم و خیلی پشیمونم چون هیچ تجربه ای نداشتم بهتره حداقل ۴ ۵ سال دیگ صبر کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه لحاظ اوکی نیست. وضع مالیش اونقدر خوب نیست سربازی هم مونده

همینا بزرگترین مشکله

به عقاید و نظرات خانوادت احترام بزار ضرر نمیکنی

مادرت واقعا خانم فهمیده و عاقلی هست که اشتغال و تحصیل شما براش مهمه

شما که تحصیلاتت بره بالا و یه شغل خوب داشته باشی کیس های بهتری هم میان سراغت 

نه یه آدم بیکار و بی پول که هنوز سربازی هم نرفته

همینا بزرگترین مشکله به عقاید و نظرات خانوادت احترام بزار ضرر نمیکنی مادرت واقعا خانم فهمیده ...

چی میگین؟؟

دارم میگم چهار ساله باهاشم و عاشقشم در صمن تحصیلات اون پسر هم خوبه . کیس های دیگه بهتر هم بیان تاثیری تو تصمیم من نداره

چی میگین؟؟ دارم میگم چهار ساله باهاشم و عاشقشم در صمن تحصیلات اون پسر هم خوبه . کیس های دیگه بهتر ه ...

عزیزم خیلی عصبی هستی

من و شما نه همو می‌شناسیم نه دشمنی داریم با هم

وقتی شرایط مناسبی نداره باور کن بعد ازدواج تب عشق که بخوابه میفهمی حالا ۴ سال یا ۴۰ سالش فرقی نداره

این آقا اگر واقعا به اندازه شما عاشقه بهتره شرایط شو درست کنه تا اگر پا پیش گذاشت بهانه دست خانواده شما نده برای مخالفت