2777
2789

من از صبح دارم تلاش ميكنم بيام ني ني سايت 

اما فقط با يه صفحه سفيد روبه رو ميشم😐

همه كاربراي اينجا رفتن ني ني پيج و مشغولن

و يه هفتس قول دادين درست بشه ني ني

سايت اما هبري نيست اصن

خب چرا يه جواب قطعي نميدين؟؟حيف سايت 

ب اون قشنگي نبود ؟؟؟

چرا حاضر نيسين قبول كنيد كه اين ورژن نه مورد

پسند كاربراس و نه كامله و نه ميشه با يكي دو

هفته نواقصش رو برطرف كرد

خب ني ني سايت قبل رو بالا بياريد وقتي نميشه

خبری از تغییر نیست اینا دارن وقت گذرونی میکنند تا عادت کنیم به سایت داغونشون 

براشونم اهمیت نداره ما یا هرکسی دیگه ناراضی باشه اون داره پولشو میگیره

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چرا خطها رفته داخل هم ؟؟؟

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

نی نی یار عزیز   اصلا نخواستیم سایت پیشرفته همون قبلی رو برگردونید

سفارش بهترین ماسک گل سرخ ضد جوش اکنه کک لک روشن کننده. پودر لاغری وچاقی معجزه  پودر افزایش تخمک و اسپرم. پودر ضدعفونت شستشو ...شماره ارسال 09133636094

بچه ها تعداد کاربر زیاد یا کم باشه توی سودشون موثرنیست؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

سلام ماه پنهان عزیز😯😍

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

دقیقا منتظر عادی شدن سایت برای کاربرا هستن و این اصلا حرفه ای نیست 

سایت از جهاتی پیشرفت داشته و این خوبه ولي واقعا مشکلات جدی داره نباید به خواست و سوالات کاربران بی تفاوت باشن 

من هنوووووز معتقدم میشود عشق به انها اموخت

سلام بستنی جون

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

فکر نکنم تعداد کاربرا چیزی از سود اینا کم کنه 

به نظر هیچکس اهمیت ندادن خجالتم نمیکشن اینهمه اعتراض اینهمه بی اهمیتی ؟؟؟؟؟؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫