2777
2789

هر چی تلاش می‌کنم بهم محبت نمیکنه ازم خیلی توقع داره هیچ توجهی بهم نمیکنه میخام رو پای خودم وایسم وی جورایی دلم دیگ عشق و محبت نخاد چون انگار اون اصلا نمیتونه توجه کنه و جز خودش کسی رو دوست داشته باشه نمیتونم جدا شم چون هم شرایط خانوادم خوب نیس هم دخترم روحیش خیلی داغونه و مطمئنم اذیت میشه چیکار کنم قوی شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه بازی فوق معتادی نصب کن بشین پاشو عمرا یادش بیوفتی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مث من من شوهرم فهمیده بودم وابسته شم هر چی میشد جاشو عوض میکرد یه چند وقت بزن به در بی اهمیتی مهم نباشه خودت خودتو دوست داشته باش من خودمم خودمو دیگ بیشتر دوست دارم اولویت هم خودمم دیگ قبلا خوردنی خوب مال اون یود تهش میموند میخوردم میوه مال اون پوست میکندم الان فقط خودمممم

فقط یه بازی فوق معتادی نصب کن بشین پاشو عمرا یادش بیوفتی

یه بازی معتادی معرفی کن 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
یه بازی معتادی معرفی کن 

من نیاز نشد ولی خواهرم داشت و خیلی ب کارش اومد😁از این آنلاین ها  و جهانی توش چت هم می‌کردن کلی خوش می‌گذشت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
Hay day

از کجا دانلود کنم ؟ بازی فکری چی ؟ چیزی هست ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"