2777
2789
عنوان

خوبی بیش از اندازه..

226 بازدید | 13 پست

سلام نظرتون درباره این چیه... من یه مدت اینقدر از دیگران ناراحت نمیشم و جاش همش بهشون محبت میکنم حتی از خودم می‌گذرم براشون خیلی پررو شدن

فکرمیکنن کنه عم یا نیاز دارم بهشون درحالیکه فقط نمیخام کسیو ناراحت کنم...چطوری حلش کنم چه تجربه ای دارین 

دوست دارم یکم فاصله بگیرم و برا خودم ارزش قائل باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نکن  من خودم بدم میاد یکی خیلی بهم محبت و توجه نشون بده ازش فاصله میگیرم

وااای واقعا

من با شوهرم بهترین زندگی رو داشتیم روزای اول ولی از توجه های بیش از اندازه من به جدایی کشیده شد🙃

میترسم کم باشم و بد رفتاری کنم بازم زده بشن چطوری به خودم بها بدممم

ببین هر چیزی به اندازه نه زیادی خوب باش نه زیادی بد وقتی خیلی محبت میکنی طرف میگه من حتی کم محلش بکنم باز برمیگرده یه مدت دوری کن 

ببین هر چیزی به اندازه نه زیادی خوب باش نه زیادی بد وقتی خیلی محبت میکنی طرف میگه من حتی کم محلش بکن ...

دقیقاااا ولی میگن خوبم نیست به دیگران حس ناامنی بدی که نکنه نباشی 

دقیقاااا ولی میگن خوبم نیست به دیگران حس ناامنی بدی که نکنه نباشی 

پیشنهاد میکنم کلیپ های دکتر هلاکویی ببین حتما کمکت میکنه فکر کنم شما از اون آدم ها هستین که نظر دیگران براتون خیلی مهمه