2777
2789
عنوان

دوستان پنیک

182 بازدید | 29 پست

سلام دوستان نماز روزتون قبول باشه

به حق این روزا و این ماه برام دعا کنید ۳روزه پنیک دارم و رفع نمیشه دیگ زندگی نمونده برام دخترم ۳سالشه ۳روزه درست و حسابی ندیدمش شب پیشم نمیخوابه 😭😭تو رو خدا برام دعا کنین التماس میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی که ۵ ماهه هرروز پنیک میشم 💔😂😐😐 چه صبورممم

من خیلی شدیده و از زندگی انداخته منو تو رو خدا برام دعا کن انشالله حالت خوب بشه قربونت برم 

منم ۵ماهه دقیقا درگیرم ولی این دومین باره ک انقد شدید و طولانی شد 

رفتم دارو داده انگار ن انگار توروخدا دعام کن  دعای نی نی سایتیا زود میگیره 😭

منم سه سال پیش داشتم شدیییید هرروز رفتم روانپزشک الان خداروشکر خیلی بهترم ببین بازم اگه لازمه برو پیش روانپزشک خوب انشالاه حالت خوب میشه 

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
رفتم دارو داده انگار ن انگار توروخدا دعام کن  دعای نی نی سایتیا زود میگیره 😭

الهی آرامش رو خدا بهت بده

میتونم ازت بپرسم که تو بعد از مشکل خاصی اینطوری شدی یا از اول اینطور بودی؟

دوست نداشتی جواب نده گلم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دست و پام خیلی سر میشه خیلی میترسونه منو😭

نترس چیزیت نمیشه موقع حمله به خودت دلداری بده چیزی نیست اینا تلقین مغزته بدن تو سالمه و قرار نیست چیزی بشه 

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
الهی آرامش رو خدا بهت بده میتونم ازت بپرسم که تو بعد از مشکل خاصی اینطوری شدی یا از اول اینطور بودی ...

اون دفه بالای جنازه عمم اینطوری شدم و اینبار هم چندروزه ک استرس داشتم و بالاخره کار دستم داد 

انشالله خدا از دهنت بشنوه  خدا بهترینا رو براتون بخواد🌹

مرسی عزیزم همچنین شما