2777
2789

دقیقا درسته.ما که تو بطن زندگی دیگران نیستیم.  هر کسی مشکلی داره. همه فامیل من و همسرم فکر میکنن ما آخر خوشبختی هستیم در حالی که اصلا اینطور نیست

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خواهر شوهر من 

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااقعا به معنی واقعی خوشبخته 

زیبا....تحصیل کرده....تو بهترین کشور بهترین موقعیت شغلی  رو داره 

شوهرش از هر نظر تکه

دو تا بچه زیبا داره

و بسیار ثروت مند یه جوری که ثروتش قابل اندازه گیری نیست با هیچ مقیاسی

و بسیار اروم و متین

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  

سلام عزیزم. بنظر من کلا راجع به هیچکس و هیچ چیز نمیشه قضاوت کرد. کلا نمیشه فهمید تظاهره یا واقعیت؛ چون خیلی ها واقعا مشکلی تو زندگیشون ندارن ولی اهل ناله هستن و همیشه انرژی منفی دارن. بعضی ها هم هستن ظاهرو حفظ میکنن؛ 

اما یه گروه هم وجود دارن که مثل ما نیستن!! مثلا من ممکنه به خودم بگم فلانی خوشبخت نیست چون شوهرش فلان مشکلو داره؛ ولی خود طرف نه تنها هیچ مشکلی با اون ویژگی شوهرش نداره تازه ممکنه خوشش هم بیاد! 

در کل بهتره ذهنمونو از اطرافیانمون خالی کنیم و حتی بهش فکر هم نکنیم که واقعیته یا تظاهر یا تفاوت!! 

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...