2777
2789
استقلال مالی  اعتماد به نفس بیشتر  تعریف نقش و هویت مستقل و از خانواده به صورت فردی تجر ...

موفق باشید انشالله 

والا من انقدر خسته میشم که خوبیهاش به چشمم نمیاد 

وگرنه سعی میکنم کم نزارم برا کارو زندگی  اما خودم نصف شدم 

منم راجع به همین تاپیک زدم که شاغل ها خیلی پز میدن و خونه دار هارو تحقیر میکنند 

اگه کسی واقعا ته دلش راضی باشه و ارامش داشته باشه هیچ وقت بقیه رو تحقیر نمیکنه و سرشو میندازه پایین زندگیشو میکنه

در ضمن شاغلی که با تحصیلات بالا رفته و پست و مقام داره بایدم افتخار کنه 

ولی کسی که با پول شوهرش رفته سالن و ... زده که پز دادن نمیخاد تهش میشه تاپیک پر بازدید که موهای خانمو سوزونده 😉

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسل پیش از مانه ولی برای نسل الان بنظرم شاغل بودن درکنار خانه  داری مزیت و امتیاز بزرگیه

اخه مگه ممیشه به جفتش رسید

چطوری اخه

برای اینکه زندگیم پایدار باشه و شوهرم بیاد سمتم یه صلوات میفرستی🥺🙏
اغلب شاغلین رضایت از شرایطشون رو ابراز میکنن و خانه دارها از این مطلب برداشت اشتباهی دارن

خب رضایت با فخر فروشی فرق داره

برای اینکه زندگیم پایدار باشه و شوهرم بیاد سمتم یه صلوات میفرستی🥺🙏
موفق باشید انشالله  والا من انقدر خسته میشم که خوبیهاش به چشمم نمیاد  وگرنه سعی میکنم کم ...

ممنونم عزیزم شما هم همینطور

البته خانه داری ه‍م بدون شعار بسیار سخت و قابل احترامه خوشبختانه جامعه جدید مخصوصا از سمت مردا خیلی بیشتر این موضوع رو درک کرده نسبت به قبل

من خودم کسی بودم که خانه دار ها رو قضاوت میکردم میگفتم اینا محتاج شوهرن زن باید مستقل باشه و اینا

ولی الان که در شرف ازدواجم میفهمم خانه داری و بچه داری هم یه نقش بسیار بسیار مهمه و با یه شغل کارمندی و کارگری واسه بقیه اصلا قابل مقایسه نیست

این یه جنبش مسمومه که نیروی کار رو زیاد کنن با دادن انرژی منفی و حس بد به زنای خانه دار میکشوننشون سرکار با حقوق کم ازشون بیگاری بکشن

من میگم زن باید کاری کنه که حالشو خوب کنه که بتونه اون انرژی مثبت رو به اعضای خونه هم بده

💄👛I'm just a girl👄💅🏻