2777
2789

واقعا علت این همه پز شغل و دادن چیه

برای اینکه زندگیم پایدار باشه و شوهرم بیاد سمتم یه صلوات میفرستی🥺🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چرا بهتر و بالاتر؟ هر کسی مسیری که دوست داره رو برای زندگیش انتخاب میکنه.یکی دوست داره شاغل میشه یکی دوست نداره خانه دار میشه.هیچ کس به اون یکی برتری نداره

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اغلب شاغلین رضایت از شرایطشون رو ابراز میکنن و خانه دارها از این مطلب برداشت اشتباهی دارن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نسل پیش از مانه ولی برای نسل الان بنظرم شاغل بودن درکنار خانه  داری مزیت و امتیاز بزرگیه

اصلا اینطور نیس مایی که تجربه کردیم فهمیدیم همش فشار بیشتره 

انگار با روحیه زن کمتر جور درمیاد 

خسته و کوفته میای و باید تو زمان محدودتری به همون کارا خونه برسی و اخرش هرچی کمبود بود خود زن میره زیر سوال 

بماند بچه ها که مرتب دچار کمبود عاطفی میشن و نمیدونی تو نصف روز باقیمانده به کارات برسی یا کمود زمان با فرزندتو جبران کنی که درنهایت از خودت باید بزنی که به بچه ها برسی 

و این همش فشار و استرسه و درنهایت صدای شوهر هم درمیاد و میگه اصلا واسه این چندرغاز حقوق نرو سرکار به حقوق خودم اکتفا کن بمون خونه استراحت کن

شاغل بودن پز نداره 

من یه تایمی شاغل بودم سمت خیلی خوبی هم داشتم

الان ۱۵ سال هم‌هست خانه دارم ( البته تو خونه کارهایی بابت استقلال مالی انجام میدم اما بیرون از خونه مشغول نیستم )

اما کار کردن پز دادن نداره

اون خانم با سواد و تحصیل کرده قبل از هر چیزی باید به خاطر علم بالایی که داره تواضع داشته باشه

چه بسا خانم هایی داریم با تحصیلات عالیه ترجیح دادن خانه دار باشن 

اصلا اینطور نیس مایی که تجربه کردیم فهمیدیم همش فشار بیشتره  انگار با روحیه زن کمتر جور درمیاد ...

تجربه ی من با تجربه ی شما متفاوته و این رو میگه 

قطعا فشار بیشتری نسبت به تک شغله بودن یعنی خانه داری داره تا اینکه هم بیرون کار کنی هم خونه، ولی چیزهایی که بهت میده ارزشش رو داره لاقل برای من و اطرافیانم اینطوره

مثلا چه چیزهایی میده.شاید من ندارم؟شغل شما چیه؟

استقلال مالی 

اعتماد به نفس بیشتر 

تعریف نقش و هویت مستقل و از خانواده به صورت فردی

تجربه های جدید و دنیا دیدگی بیشتر و بالا رفتن روابط اجتماعی

البته تو جامعه ما نقش همسر هم خیلی مهمه تو همچین شرایطی

من یکی از شاخه های علوم پزشکی

برتر و بدتر رو نمیدونم اما منم دوست دارم پسرم دنیا اومد حتما برم سرکار دستم بره تو جیبم یه درامدی داشته باشم اگه وضع همسرم خیلی توپ میبود شاید کلا کار کردن برام مهم نبود ولی الان مهمه

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗