2777
2789

نمیدونم برای چی آفریده شدم اصلا،  از چهره ام بگم دماغ گنده فرم ابروی زشت ، چشمای ریز، اندامم تعریفی نداره لاغرم ولی دستام گندست پاهام گندست این چ موجودیه خدایا خلق کردی ، اصلا اینا رو ولش کن، من تو زندگی اگه کسی بهم اهمیت میده( جز اعضای خانواده) بخاطر درس خوندمه وگرنه اگه درس نبود همین اعتبار رو هم نداشتم، تو زنگ ورزش مدرسع همه مسخره ام میکنن چون بلد نیستم یک توپ رو پرتاب کنم ، می بینید چقدر بدبختم  همه چیز خوب بود تا وقتیکه بزرگ شدم دیدم کم کم به واسطه چهره خیلی مسخره میشم، بخاطر همین سه سال راهنمایی مدرسه با ماسک میرفتم و تا آخر عمر ماسک همیشه همراهم هست تا بتونم خودمو پنهان کنم....  

من فقط خانوادم ام رو دارم تو دنیا همین :( یک آدم به درد نخوری هستم که شاید با درس خوندن تهش بتونم یک مدرک بگیرم اعتماد به نفسم نابوده.

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این وضعیت بازم خدا میگه خودکشی گناهه،ما نمیگیم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من قیافه ام خوبهولی از خوانواده ام ناراضیم

من دیگه روم نمیشه جایی برم تنها جای امن که قضاوتم نمیکنه فضای مجازیه میتونم از واقعیت دور بمونم

با این وضعیت بازم خدا میگه خودکشی گناهه،ما نمیگیم.

خدا هم معلوم نیست چیکار میکنه هدفش خوشبختی آدماست یا خوار و حقیر شدنشون

عریزم بینیو میشه عمل کرد ابرو رو میشه اصلاح کرد اندامو میشه خوش فرم کرد دستتم میگی گنده اس اگه منظورت کشیده بودن انگشتاس که خودش زیبایی محسوب میشه 

ورزشم باید بگم که منم جز وسطی تو هیچ ورزشی مهارت نداشتم زنگای ورزشو هم اکثرا می پیچوندم به بهانه های مختلف خیلیا ورزش دوس ندارن علاقه ایم به یادگیریش ندارن این باعث نمیشه ما سطحمون پایین تر بیاد 

درکل چیزی که قابل حل نیست خانواده اس که خداروشکر خانوادت پشتتن اذیتت نمیکنن بقیه مشکلا حل میشه 

باور کن داری خودتو اذیت میکنی فقط چهره مهمه ولی اعتماد بنفس مهم تر من خانمایی میشناسم که قیافه های زشت دارن ولی خیلی شیرین و عزیزن نمونش خواهرشوهرم چهرش بینی بزرگی داره که دوبار عمل کرده و بازم بزرگه و فرم لباش که ب صورتش نمیاد تنها نکته مثبتش پوست سفیدش و هیکل خوبشه و به خودش میرسه با اینکه تک تک اعضای صورتش خوب نیست ولی به طور کلی خوب بنظر میرسه و خوش پوشه مهربونه خوش برخورده تو جمع که میاد همه چشاش روشه و باورت نمیشه که چقدر کاریزماتیکه و شوهرش عاشقونه دوسش داره کلا هرجا میره عشق میپاشه من که زن داداششم واقعا دوسش دارم هرجا مامانم یا خواهرم بگن فلانی چقدر زشته همیشه میگم ولی خیلی خوش برخورد و مهربونه و همینطور خیلی باکلاس وضعیت مالیشم عالیه کلا عزیزم نگران زیبایی نباش سعی کن هرچی هستی با خودت حال کنی و به خودت برسی که بهتر شی بهترین خودت باش و روی چیزای دیگه هم کار کن باور کن اخلاق تیپ و استایلت از چهرت مهم تره و جذابت میکنه 

چهره ک با عمل درست میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم نقص دارم توی چهره‌ام تنها خواهرم رو از دست دادم و دلم مرگ میخواد ولی نمیتونم ب خودکشی فکر کنم، شاید ی زمانی کم بیارم ولی میدونم این یعنی دیکه خواهرم رو نمیبینم. اما هرروز ارزوی مرگ دارم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!