امروز گفتم چند کیلو بادمجان بخریم ، سرخ کنم بذارم فریزر چون معمولا وقت برای بادمجان سرخ کردن ندارم و غذاهای با بادمجان خیلی کم میپزم.
از صبح که شروع کردم به شستن و پوست گرفتن و ..... تا همین الان و شاید هم تا شب دستم بند باشه به سرخ کردنشون🥴🥴🥴🥴🥴
آخه مگه غذای بدون بادمجان چه مشکلی داره؟ خیلی هم خوشمزه تره🤣🤣🤣🤣
تازه هر چند دقیقه یه بار احساس میکنم سرمون کلاه رفته با این قیمتش (کیلویی ۳۵) شایدم همین باشه ولی ما خیلی وقته نخریدیم ، از قیمتش خبر نداشتیم🤐🤐
خسته شدم گفتم یکم غُر بزنم و دوباره برم به کارام برسم😅