2777
2789
عنوان

کسایی که لاغر کردن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 25 پست
اسی قدت چقده؟ وزنت چقده؟ بیشتر از اینکه بخوای زود کم کنی مثلا ماهی ۴.۵ اصلاح سبک کن بشه ماهی ۳&nbs ...

۱۵۷قد ۷۸وزن هدف ۶۰

•حُر💙🌱•   برام‌دعا کنین:)💚       وزن‌فعلی:۷۸--هدف:۶۰--              هدف‌اول:۷۴-۷۰-۶۶-۶۲-۶۰
من یه هفته س شروع کردم. با کالری شمار زیره پیش میرم. ورزش هم فعلا شرایطش نیست اگه روزه میگیری حواست ...

منم قبل ماه رمضون ورزش، داشتم ولی الان اصلا نتونم فقط کالری شماری میکنم و رعایت تو غذاها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب استاد میشه بگی😊

من توی دو سال ۳۰ کیلو کم کردم 

اول اینکه توقع نداشته باش خیلی سریع وزن کم کنی چون توی مدت زمان زیاد چاق شدی نه یک روزه

دوم اینکه همهههه چی بخور 

فست فود ماهی یکبار بخور 

شکلات روزی ۳۰ گرم مصرف کن

هرروز صبح حداقل نیم ساعت یکساعت قبل صبحونه یه شات قهوه بخور 

تحرک رو زیاد کن حتما

البته تغذیه خیلی تاثیر بیشتری داره ولی ورزش باعث میشه زورت کم نشه و سایز زیادی کم کنی 

مصرف نون و برنج رو قطع نکن ولی به حداقل برسون

خوراکی های مثل چیپس و پفک رو اصلا سعی کن نخوری چون باعث میشه زیر شکم بیاری 

می‌دونم می‌دونم می‌دونم که خیلی سخته چون خودمم همینجوری بودی ولی هربار که میای چیزای پر کالری بخوری به این فکر کن که اگر الان شروع کنی خیلی بهتر از فرداست 

به خودت انگیزه بده 

جای نشستن و خوردن خودتو سرگرم کن 

هرروز دوش بگیر 

صبح تا ساعت ۱۰و ۱۱ نخواب چون خوابیدن خودش چاقی میاره 

اگر نمیتونی ورزش کنی پیاده روی رو برو ولی پیاده روی آروم نه چون باعث زانو درد میشه

و از همین روز اول به خودت سخت نگیر وقتی یواش یواش شروع کنی نتیجه میگیری 

از ساعت ۸ شب تا ۸ صبح فردا هیچی جز مایعات مصرف نکن این خودش میشه ۱۲ ساعت یه نوع رژیمه

نهایتاً تا ۶ عصر شام بخور و میتونی جای شام یه کاسه سالاد خوشمزه و یه تیکه فیله مرغ بخوری 

سوال دیگه داشتی بگو 

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

افطاری خیلی کم می‌خوردم سحری هم چایی خرما یه لیوان شیر می‌خوردم پیاده روی هم داشتم

چطوری تا اخر ماه رمضون تونستی روزه بگیری 

افطارها رو چند روزش مثلا میگی چی و چقدر خوردی؟ 

همینم خوبع‌. خیلیا بدون ورزش لاغر میکنن. یه ماه ورزش نکردن مشکل ایجاد نمیکنه 

مرسی من بدون ورزش، سابقه نداشته لاغر بشم 🥲 خداکنه فقط اضاف نکنم کم نکنم راضیم کلی زحمت کشیدم 😂