2777
2789
عنوان

مادرشوهررررر عوضی نفهممم بی شعور حسود😒😒😒😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبیم عصبی حد نداره دیگه پامو خونش نمیزارم 

دیگه حالا شلوغش نکن،اگه حرفاش روی شوهرت اثری نداره از رو حرصش میگه،همین که کم میری خوبه،عکس العمل نشون نده نذار بفهمه با حرفاش بهم میریزی،وگرنه میشه کار همیشگیش.

بنظرت نمیتونم نرم خونش دیگه؟ شوهرمم هرچی گفت نمیرم حتی شده قهر میکنم تا ببینم چی میشه 

ب شوهرت رک بگو تا بهشون بگه

بگو من نمیدونستم کسی ک زن تو میشه یعنی زن کله خانواده ته ک نظر بدن 

فقط برا مناسبت ها برو کاملا رسمی و خشک

دیگه حالا شلوغش نکن،اگه حرفاش روی شوهرت اثری نداره از رو حرصش میگه،همین که کم میری خوبه،عکس العمل نش ...

کم نمیرم الان هفته ای یکی دوبار میریم میخوام کمش کنم هرروزم میبینمش همسایه ایم 

کم نمیرم الان هفته ای یکی دوبار میریم میخوام کمش کنم هرروزم میبینمش همسایه ایم 

آره کمتر برو البته اینا همش به عکس العمل شوهرت برمیگرده ،دوست من یه مدت با مادر شوهرش سر لج افتاده بود وای شوهرش باهاش قیامت کرد،بعضیا نفوذ دارن دیگه.

بگو الان که کاری نداره خدا رو شکر علم کلی پیشرفت کرده ، زحمت هزینه ۱۰۰ میلیونی رو همسرها می‌کشن و خانومشون میرن چربی هاشونو تخلیه میکن ، دیگه چیزی نمیگه اونوقت🤑🤣

آره کمتر برو البته اینا همش به عکس العمل شوهرت برمیگرده ،دوست من یه مدت با مادر شوهرش سر لج افتاده ب ...

من نرم شوهرمم کمتر میره صد در صد 

اصلا کارش ندارم هرچقد دوست داره بره 

ولی من نمیرم دیگه

اون سری مادرشوهرم میگفت بهم اگر عروس میخواد میتونه خونه مادرشوهرش نره ولی شوهرش باید بره حتما 

بی دلیل یهو اینو بهم گفت 

ولی اگر من نرم مادرشوهرم قیامت ب پا میکنه 

من از پیامهاتون متوجه شدم در اصل خودت بدنت رو نمیپسندی وگرنه رون پر داشتن و کمی تپل بودن نباید ناراح ...

خب چراااا باید توی جمع همه ایرادای منووو بگه؟؟؟؟ من اتفاقا عاشق خودمو بدنم هستم وزنمم تقریبا ایده آله 🤔 کلی هم به خودم میرسم که همین حرصشو در میاره