2777
2789

هر کی خواست ازدواج کنه محض غلطه محض غلط کامل که نزدیک خونه پدرشوهر خونه داشته باشه دیگه دارم رد میدم همین الانم که دارم این تاپیک رو مینویسم اشک هام داره سرازیر  میشه نمیزارند  بچه مو بزرگ کنم درو قفل میکنم ولی وقتی یادم میره پسرم سریع بی اجازه میره خونه شون همه کاری تو خونه باهاش میکنم بازی میکنم سرگرمش میکنم براش محدودیت زیاد نمیزارم الانم رفت اونجا رفتم بیارمش پدر شوهرم نه همچین سرم داد زد که صداش رفت چند تا خونه اونورتر گذاشتم اومدم فقط با شما نی نی سایتی ها درد و دل میکنم هیچکسی رو ندارم

الهی بگردم عزیز دلم ، کسایی که مادر و فرزند رو از هم جدا میکنن حتما حقشونو میگیرن . این دنیا یا اون دنیا

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری کردن پسرم دیگه سمتم نمیاد😭

عزیز دلم ، پسرتون کوچیکه ؟ یکم بزرگتر که بشه قدر شما رو بیشتر میدونه . کی از مادر به بچش مهربون تر آخه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
پسرم نمیومد خونه میخواستم با گریه ببرمش برا همین سرم داد زد

عزیزم 

خودتو ناراحت نکن 

بچه کمی بزرگتر میشه دیگه براش عادی میشه 

الان کوچیکه 

اونا هم محبتش میکنن لابد 

بچه ها هم همش دوست دارن برن بیرون 

من نزدیکشون نیستم اما از این بی اخلاقی ها زیاد دیدم 

برا من همش دوست دارن بچه ها رو به دروغ جذب خودشون کنن که بگن ما رو بیشتر دوست داره 

خونه ما رو بیشتر دوست داره 

وگرنه خدا می‌دونه اصلا دلسوز بچه هام نیستن 

عزیز دلم ، پسرتون کوچیکه ؟ یکم بزرگتر که بشه قدر شما رو بیشتر میدونه . کی از مادر به بچش مهربون تر آ ...

۴ سال ونیم اشه اونجا که میره دائم گوشی میدن دستش اگه گوشی نباشه دائم پای تلویزون هیچ قانونی نداره خونشون ومنی که دارم سعی میکنم یه بچه قانون مند تربیت کنم تمام زحمت های منو میدن به باد

۴ سال ونیم اشه اونجا که میره دائم گوشی میدن دستش اگه گوشی نباشه دائم پای تلویزون هیچ قانونی نداره خو ...

ای داد بیداد ، اصلا واسه بچه وقت نمیرارن که . شرایط ورزش یا کلاس گذاشتن دارید بچه زیاد پیش اونا نباشه ؟

درک میکنم عزیزم  ادعا دارن محبت میکنن  اما همینکه سر مادر این بچه داد بزنی داری بچه رو ت ...

االان هیچی نمیتونه دلم رو آروم کنه میسپارمشون به خود خدا با اولشون نیست اینجوری می‌کنند هزار بار جلوی همه تحقیرم کردند

ای داد بیداد ، اصلا واسه بچه وقت نمیرارن که . شرایط ورزش یا کلاس گذاشتن دارید بچه زیاد پیش اونا نباش ...

در هفته یه بار میره کلاس ولی اگه بچه رو دائم بزارم کلاس زده میشه از همه چی

االان هیچی نمیتونه دلم رو آروم کنه میسپارمشون به خود خدا با اولشون نیست اینجوری می‌کنند هزار بار جلو ...

شما که به خدا نسپاریشون 

خودش حواسش هست 

از حق بنده ش نمی‌گذره