2777
2789

دیشب بادوستم که فامیل مون هم هست داشتیم حرف میزدیم حرف سره خانواده همسر شد هردو معتقد بودیم که ادمای خیلی خوبی هستن غیر یه نفر که خیلی زیاد پشت همه حرف میزنه

خلاصه من گفتم فلانی تواز من خیلی عاقل تری بااینکه همسن هستیم ...من واقعا احمقم وقتی پیشم میشینه یهو یه چیز اون میگه منم یه چیز از دهنم درمیاد میگم همراهیش میکنم...

بعدا عذاب وجدان میگیرم ...

و اینکه همش نگرانم نکنه برام دردسر شه یهو تو خانواده یه حرفی دربیاد

اونم دیگه راهنماییم کرد معاشرتمو کم کنم و ازین حرفا و گفت نگران نباش تاحالا که چیزی نشده از حالا هم پیشش نشین 

ولی خیالت راحت تاحالا حرف توروپیش من نیاورده 

حالا اول اینکه میخوام نظرتونو راجب رفت و امد باهمچین ادمی بدونم .

دوم اینکه میترسم یه موقع دوستم فک کنه که من حرف خاصی زدم که از بابتش نگرانم...بنظرتون ممکنه همچین برداشتی کنه؟خیلی دختر خوبیه و عاقلیه البته فقط باهم دردو دل کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حرف خاصی نزده بودی که نگران بازگو شدنش نبودی ،پس حرف خاصی زدی  از الان هم نا محسوس رابطه ا ...

نه بخدا حرف خاصی نزدم فقط خودم خیلی زیاد حساسم...بنظرتون دوستم ممکنه مثه شما برداشت کنه؟

حالا من جاریمه...دوماهه باهاش معاشرت کردم قشنگ سلامت روانم رو از دست دادم از بس منفی بافه

دایی من به پیشرفتمون راضی نبود بعد همش داراییشو به چشم می‌کشید 

زیاد باهاش مشکل نداشتیم و چشم پوشی میکردیم چون اون داشته باشه ما خوشحالیم تا اینکه دیدیم نه علاوه بر اون که حرف میبره میاره از خودش داستانم می‌سازه برای بی آبرو کردنمون 

اونقدر مامان بیچارم غصه خورد کههه در صورتی که مامانم مثل مادر بود براش دیگه سرتو درد نیارم کلا قطع رابطه کردیم اولش برامون سخت بود و ذهنون مشغول بود اما الان والا راحتیم حالا جاری شما رو نمیدونم در  چه حده میشه تو دست نگهش داشت یا نه اما اگه همسرت پشتته قطع رابطه کن راحت شی

💕🧚‍♀️                                               

دوره ای شده که همه از هم مخفی می کنن 

من داییم برای یه پراید دست دوم دوگانه سوزی

مخفی میکنه که بعد 2 هفته ما خبر دار شدیم ( بعد 15 سال رفته خریده ) خودشم بلد نیست رانندگی کنه پسرش هست که  پشت فرمون میشینه

یعنی باید تو هم مثل اونا رفتار کنی

دایی من به پیشرفتمون راضی نبود بعد همش داراییشو به چشم می‌کشید  زیاد باهاش مشکل نداشتیم و چشم ...

اره طرف مقابل منم اینجوریه ..خیال پردازه از خودش حرف درمیاره ..

براهمین من به دوستم گفتم نگرانم یه موقع این وسطا حرفی درنیاد برامن دردسر بشه...

هیچکار محلش نذار

بنظرت دوستم ممکنع فک کنه من حرف خاصی زده باشم؟

خودشم گفت تو تقصیر نداری ادم وقتی دوساعت کنار یکی میشینه بلاخره خب نمیتونی ۲ساعت سکوت کنی که یهو یه چیز میگی ولی نگران نباش چیزی نمیشه

بنظرت دوستم ممکنع فک کنه من حرف خاصی زده باشم؟ خودشم گفت تو تقصیر نداری ادم وقتی دوساعت کنار یکی می ...

ن همچین فکری نمیکنه 

انقد دهن بین نباش گلم اینجوری اعصابت و به هم می ریزی و پوستت چروک میشه😑

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد