2777
2789
عنوان

قرص لتروزول و بارداری

117 بازدید | 23 پست

از روز سوم پری شبی دوتا قرص لتروزول خوردم ولی آمپول آزاد سازی رو نزدم الان روز ۱۹ پری هستم از دیشب دچار کمر درد و دلدرد شدم هنوز خوب نشدم دردش شدید نیست ولی بدجور رو اعصابمه

مال قرص هاست؟  کسی این تجربه رو داره فقط دراز کشیدم ولی خوب نشدم چیکار کنم کمر و دلم اروم بگیره

سونو دادی ببینی تخمک خا ازاد شدن؟یوقت نشده باشن کیست

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

فکر کنم باید آمپول میزدی که آزاد شه 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانه  خدا کنه کیست نشده باشن نمیدونم چرا ایتقدر سهل انگاری کردم

واقعا چرا سهل انگاری کردی اخه اشکال نداره بزو سونو بده ان شاءالله که ازاد سده دردش هم برای همون بوده باشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
منم خوردم همنیجورم  احساس حالت تهوع داشتم  امروزم میخام برم آمپول آزاد سازی بزنم دکترم ب ...

روز چند پری هستی

من به دکتر گفتم برام بنویس

سونو روز دوازدهم دادم سه تا فولیکول غالب داشتم دکترم گفت احتمالا خود بدن ازاد کنه تا روز هفده پری سونو بده اگه ازاد نشده باشه مینویسم من دیدم مشکلی ندارم بیخیال شدم 

ولی از دیشب هی دارم فحش خودم میدم یه بچه کوچک هم دارم با این وضع هم جون ندارم برم سونو

بعدم میگم نکنه باردار باشم سونو واژینال خوب نباشه 

روز چند پری هستی من به دکتر گفتم برام بنویس سونو روز دوازدهم دادم سه تا فولیکول غالب داشتم دکترم گ ...

میخای باردار بشی ؟ 

منم دوماه پیش دکترم همینو بهم گفت 

این ماه  روز ۱۲ قاعدگی رفتم گفت برو پریود شدی بعد که تموم شد برگرد گفتم الان ۱۲ قاعدگی هستما 

گفت خیلی عالیه برو رو تخت برا سونو 

بعد دید فولیکول ۲۱ و ۲۲ دارم آمپول نوشت برا امروز 

واقعا چرا سهل انگاری کردی اخه اشکال نداره بزو سونو بده ان شاءالله که ازاد سده دردش هم برای همون بوده ...

ممن اصلا نیاز به این قرصا نداشتک چون تنبلی تخمدان ندارم یه غلطی کردم به دکتر گفتم چطور احتمال پسر زایی رو بالا ببرم این قرص ها رو. نوشت بعدم روز دوازدهم گفت فعلا امپول نمینویسم شاید خودت بطور طبیعی ازاد کنی من یکم دیروز خانه تکونی کردم از شبش این دردا شروع شده

صبخ از خواب بیدار شدم خوب بودم یه ساعت بعد دردا اومد دیشبم از خواب پریدم بخاطر این دردا دو ساعت نخوابیدم تا مجدد خوابم برد

ممن اصلا نیاز به این قرصا نداشتک چون تنبلی تخمدان ندارم یه غلطی کردم به دکتر گفتم چطور احتمال پسر زا ...

حتما فردا برو سونو بده 

انشالله که باردار شی عزیزم  دعا کن برای منم مشکلی پیش نیاد

ممنون عزیزم همچنین ان شالله 

ولی اشتباه کردی آمپول می‌زدی سری باردار میشیدی 

البته من همسرم رفت آزاد بهره آمپولو گفت ۹۰۰ تومن 

حالا تو دفترچه برام نوشت که عصر میخرم 

ممنون عزیزم همچنین ان شالله  ولی اشتباه کردی آمپول می‌زدی سری باردار میشیدی  البته من هم ...

اخه دکتر ترسوندم گفت هود این امپول اسیب میزنه به فولیکول ها 

ولی بعید میدونم اینطوری باشه چون همه دکتر ها تجویزش میکنن

اینو گفت شاید بدنت ازادشون کنه نیاز نباشه بزنی یه روز در میون تا هفدهم سونو بده اگه ازاد نشد برات مینویسم منم با بچه کوچک و سرکار رفتن تنبلی کردم بعدم گفتم من تنبلی تخمدان ندارم احتمالا بدنم ازاد میکنه