2777
2789
عنوان

کدوم زندگی رو انتخاب می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 48 پست
دقیقاً منم همین خوبیا رو دیدم از یه طرف بدیاش رو دیدم دودل شدم چیکار کنم 

چه بدیی؟میشه توصیح بدین تا بیشتر بدونم؟

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

مردا اصلا کله شق و غدن بعضی وقتا کلشون باد میکنه حرف میزنن زن ها اینده نگر ترن .همین شوهرت بعدا پشیمون میشع اینکارو کنه

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم قبول کن روستا زمانی خوب نیست که کسی رو نداشته باشی ولی اینطوری مشکلی نیست الان بری بهتره ولی ...

از یه طرف دوست دارم روستا رو 

اما از یه طرف چون تاحالا روستا زندگی نکردم میترسم نتونم اونجا زندگی کنم 

از یه طرف هم پدربزرگش هست میترسم زندگیمون خراب شه اصلا 

[QUOTE=332230916]نمیدونم واقعاً باز از یه طرف اینکه مادرم پیشم هست خوبه  از یه طرف هم میگه درآمدش زیاده[/QUOTE

من بودم قبول نمیکردم .تجربه زیاد دارم از حرفای مردا اخرش همش ضرره.بازم خود دانی 

حداقل یه شوهر پولدار بگیرین چون وقتی خیانت کرد گریه کردن تو هتل تو سوییس بهتر از گریه کردن توی زیر زمینی اجاره ایه
نه نزدیکه ۱ساعت فاصله داره 

شوهرتون بره اونجا دامداریشو راه بندازه 

دامداری ک کار ی نفر نیست،کار گرو نگهبان بگیره هم دامداریو داشته باشه هم این شغلشو

از دانداری ب عنوان شغل دوم استفاده کنه،شما هم شهر بمونین

نزدیکی ب خانواده ها خوب نیست،چ خانواده خودت چ خانواده همسرت 

بدیش اینه که من تاحالا روستا زندگی نکردم سختی کارش ضررش از همه بدتر اینکه جای پدربزرگش باشی 

خب ببینین نمیتونین شوهرتون اونجا دامداری بزنه و خونتون تو شهر باشه؟بالاخره رضایت دو طرف مهمه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

[QUOTE=332230916]نمیدونم واقعاً باز از یه طرف اینکه مادرم پیشم هست خوبه  از یه طرف هم میگه درآم ...

از لحاظ مالی که درآمدمون چند برابر میشه 

جوری که برام توضیح داد و من فهمیدم به جای ماهی ۲۰ میلیون میشه ماهی نزدیک به ۶۰_۷۰میلیون درآمد داشت 

خب ببینین نمیتونین شوهرتون اونجا دامداری بزنه و خونتون تو شهر باشه؟بالاخره رضایت دو طرف مهمه

میگه چند سال اگه اونجا زندگی کنیم سرمایه بدست میاد می تونیم همین کار رو کنیم

مردا اصلا کله شق و غدن بعضی وقتا کلشون باد میکنه حرف میزنن زن ها اینده نگر ترن .همین شوهرت بعدا پشیم ...

نمی‌دونم واقعاً

خودش یه جوری با اطمینان میگه که خیلی امید داره که درآمدش زیاد بشه