2777
2789
عنوان

اونایی که بچه های لجباز و .....

130 بازدید | 9 پست

بیش فعال و بدقلق دارن ..... بازم بچه میارید؟

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
ربطی به اینا نداره که بعضیا بچه زیاد دوس دارن ولی با این گرونی یخورده...

اخه خیلی سخته ...... میخواستم بدونم من فقط ب این نتیجه رسیدم ک دیگه نمیکشم 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تک فرزندم

از اول گفتم یا اصلا بجه دار نمیشم یا دوتا

ویار وحشتناکی داشتم  بچه ام دنیا آمد رفلاکس آلرژی....رژیم غذایی شدید تا ۱سالکی اش  بد قلق هم بود کلا بچه سختی بود

ولی دومی را آوردم هیچ وقت پشیمون نشدم چون هیچ کدوم تنها نیسنن

دومی تمام شرایط اولی رو داشت ولی خداروشکر بدقلق و لجبازی کمتر داره

اخه خیلی سخته ...... میخواستم بدونم من فقط ب این نتیجه رسیدم ک دیگه نمیکشم 

اره میدونم سخته🥺♥️

ولی الان تعداد بچه های بیش فعال خیلی زیاد شده خوبه ک شیطونی میکنن پا به پاش بریز بپاش بیخیال تمیزی خونه... روحیه بچه ها خیلی خیلی خیلی خیلییی مهمه

من ک دخترم خیلی اروم بود الان پسرم خیلی اذیت کنه بچه ها مثل هم نمیشن

خداروشکر ک دو تا رو داری .

خیلی سخته دوتایی باهم میفتن لجبازی جنگ دعوا اون میره به یمین اون یسار رو هیچ چیز تفاهم ندارن

با من فقط خیلی بده .

اره میدونم سخته🥺♥️ ولی الان تعداد بچه های بیش فعال خیلی زیاد شده خوبه ک شیطونی میکنن پا به پاش بری ...

لجبازیاشون خیلی بده