2777
2789

؟؟

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
بله

عزیزم شما ماله قزوین هستین؟من یه کمک می‌خوام ولی تو قزوین هیچ کیو ندارم خودمم شهرستانیم

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما ماله قزوین هستین؟من یه کمک می‌خوام ولی تو قزوین هیچ کیو ندارم خودمم شهرستانیم

بله قزوینم

اگه از دستم بر بیاد حتما 

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

من اصالتا قزوینی ام😅

ولی مشهد بزرگ شدم چیزی نمیدونم راجع به قزوین

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
بله قزوینم اگه از دستم بر بیاد حتما 

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی