بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
به هرحال دیگه کسی نمیتونه به همه ی تاپیکام دسترسی پیدا کنه
میتونه
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
چجوری میتونه وقتی کاربریم تعلیق بشه بزن رو پروفایلم دسترسی بهش داده نمیشه
اون قبلا بود الان فرق کرده شما تعلیق شی هیچکس نمیفهمه فقط خودتون نمیتونید تو تاپیکا شرکت کنید حتی میتونید وارد کاربریتون بشید و اون تاپیکایی ک شرکت کردید یا ذخیره کردیدو ببینید
چجوری میتونه وقتی کاربریم تعلیق بشه بزن رو پروفایلم دسترسی بهش داده نمیشه
نه دیگه نمیزنه دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نیست بزنن رو کاربریت تاپیک هات هنوز میشه خوند فقط خودت نمیتونی پست بذاری ولایک کنی وتاپیک بزنی تاپیک هات قابل مشاهده میمونه
تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم
توی قانون جدید تاپیکات میمونن وقتی کاربریت رو سرچ کنن
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵