2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با روزه؟

بله

۲روزاول موقع افطاروسحرکمی نوشابه سیاه خوردم

الان چندروزه رفلاکس ندارم الحمدالله

تاگلوم زخم شده بود

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

بله میگیرم،دارو هامم موقع خواب وقبل از سحر میخورم،اتفاقا روزه ریفلاکس معده رو کاهش میده

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

یه سوال کسیکه رفلاکسی باشه بچه هاشم رفلاکسی میشه؟

من خودم رفلاکس دارم ولی خیلی خفیف دوتا بچه هام رفلاکسی شدن و شیرمو نخوردن یعنی بخاطر من رفلاکسی شدن یعنی از من به ارث بردن؟

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
م سحری بخورم پدرم درمیاد

نخور

من روزه قضاهام روبدون سحری میگرفتم

درضمن کلا۵قاشق میتونم سحری بخورم

نه بخاطررفلاکس

کلامعده ضعیفه موقع سحرسبک بخورم راحتترم

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
یه سوال کسیکه رفلاکسی باشه بچه هاشم رفلاکسی میشه؟ من خودم رفلاکس دارم ولی خیلی خفیف دوتا بچه هام رف ...

اره بچهای منم ریفلاکسن

معدس دیگه

ممکنه معدش یا به شما یا به بابایشون بره

اره بچهای منم ریفلاکسن معدس دیگه ممکنه معدش یا به شما یا به بابایشون بره

کاش تو این مورد به باباشون میرفتن لااقل

باید دکتر ببرمشون؟ دخترم هیچ رشدی نداره

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
کاش تو این مورد به باباشون میرفتن لااقل باید دکتر ببرمشون؟ دخترم هیچ رشدی نداره

والا نمیدونم ریفلاکس دخترت در چه حده

بچه های من هیییچ رشدی ندارن

۷سالشه ۱۶کیلوه

۱۶ماهه ۸کیلو 

افتضاحن خدا بخیر کنه 

والا نمیدونم ریفلاکس دخترت در چه حده بچه های من هیییچ رشدی ندارن ۷سالشه ۱۶کیلوه ۱۶ماهه ۸کیلو  ...

دارو میخورن؟

منکه دکتر نبردمشون نمیدونم درچه حد فقط نوزاد بودن فهمیدم رفلاکسین

پسرم رشدش خوبه

دخترم ۳۱ ماهشه ۹ کیلوعه 

هرچی دارو دادم تغییر خاصی نکردن ۳۱ ماه ۹کیلو خیلی کمه 

آره هرکی میبینه فک میکنه ۱ ساله کمتره ولی دوسال و هفت ماهشه هم ناراحتم هم خجالت میکشم