2777
2789

شب یکشنبه پریود شدم ساعت ۱۰ و اگر از روز دوشنبه حساب کنیم امروز روز ۶ بودم و الان وارد ۷ میشم ، ولی من بیشتر اوقات ۸ روزه ام حالا شک دارم که برم غسل کنم و روزه بگیرم؟ یا فردا غسل کنم و پس فردا روزه بگیرم؟ حکمش چیه وقتی شک داری پاکی یا نه؟؟

مشکلی ندارع اگه هنوز لک داری وایسا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل شما هشت روزه میشم ولی اینبار نمیدونم چرا زود تموم شد فردا رو روزه میگیرم ان شاءالله

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

اگه پریودیت منظمه و الان هم هنوز لکه داری ومطمینی یا احتمال زیاد میدی که تافردا هنوز بیاد پس روزه نگیر اما اگه فکرمبکنی تموم میشه قبل از فردا باید غسل کنی و روزه بگیری

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

باید چک کنی ببینی لک هست یانه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

خب خودتونو چک کنید 

اگر دبدید ترشح سفید شده یعنی پاکید و نیت روزه کنید 

اگر در بین روز دیدید ترشح هنوز رگه هایی از خون داره و قهوه ای و .. ست ، صبر کنید پاک بشید و بعد از اول باید غسل کنید و روزه هم باطله .. 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !