2777
2789
عنوان

رنگ موهام خوب شدن +عکس😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 80 پست
تاپیک قبلیتون دیدم چرا دکلره گذاشت پس ارایشگر بود واقعا؟ 😐 من هیچ سر رشته ای از آرایشگری ندارم ر ...

آدم بیشعوری بود واقعا 

اینقدر باهاش دعوا کردم ولی خب چند روز کارم گریه بود الان ینی بهتر شدن 🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=332203904]آدم بیشعوری بود واقعا  اینقدر باهاش دعوا کردم ولی خب چند روز کارم گریه بود الان ینی بهتر شدن

من ک خیلی خوشم اومد قشنگ شده ولی خب مهم اینه اون رنگی ک میخواستی در نیاورد بنظرم اون رنگ قهوه ای تیره اصلا نیاز ب دکلره نداشت😑من الان یک ساله خودم موهامو قهوه ای میکنم حتی موهام از اون عکسی ک گذاشتی روشن میشه بدون دکلره البته لوزام آرایشیه توضیح داد ی رنگو بیشتر بریزم تیره میشه اون یکیشو بیشتر بریزم روشن میشه حالا اسمشو یادم نیست 

دماغمو پیش دکتر خشوئی و لبام کلینیک پینکی و آدرسش ۴ شرقی کیان آباد

نشنیدم اسم دکترتو اونم اهوازه؟

سیسی چند؟

منم ۱۹سالمه و اهوازیم

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)

تاپیک قبلیتون دیدم چرا دکلره گذاشت پس ارایشگر بود واقعا؟ 😐 من هیچ سر رشته ای از آرایشگری ندارم ر ...

عزمزمه منم میخوام توخونه موهامو رنگ کنم 

برم لوازم آرایشی چی بگم؟همین تازه تامیکشو زدم عکس رنگ مد نظرم گذاشتم 

نشنیدم اسم دکترتو اونم اهوازه؟ سیسی چند؟ منم ۱۹سالمه و اهوازیم

داریوش خشوئی بزن تو نت میاد برات و الان ۲ سال بیشتره از عملم 

لبام رو آخرین بار ۰/۶ سیسی زدم

خوشبخبتم عزیزم

عزمزمه منم میخوام توخونه موهامو رنگ کنم  برم لوازم آرایشی چی بگم؟همین تازه تامیکشو زدم عکس رنگ ...

رنگی ک میخوای نشون بده من پایین موهامو قبلا رنگ کرده بودم ریشه ها مشکی بود گفتم میخوام مث پایینش بشه 3تا رنگ داد دقیقنم همون در اومد 

[QUOTE=332203904]آدم بیشعوری بود واقعا  اینقدر باهاش دعوا کردم ولی خب چند روز کارم گریه بود الا ...

اره واقعا چقدر خوب کردی که تو خونه رنگ کردی 

من دستمو داغ کردم دیگه آرایشگاه رنگ نکنم

داریوش خشوئی بزن تو نت میاد برات و الان ۲ سال بیشتره از عملم  لبام رو آخرین بار ۰/۶ سیسی زدم ...

قیمت رو میگم سیسی چنده

من خودم پیش شهریاری عمل کردم

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)