2777
2789

وقتی یه مرد همش با خانمش بداخلاقه زود عصبانی میشه با یه اشتباه کوچیک بدترین عکس العمل رو نشون میده و تحقیرش میکنه معنیش چیه؟؟

از خانمش متنفره؟

دوسش نداره؟ ازش خسته شده

چ دلیلی میتونه داشته باشه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من 

خصوصیات اون عوضی همینا بود

من میدونم بهت میگم 

شوهرت روانیه همین و بس

ممکنه دوستت داشته باشه ولی بخوره تو سرش وقتی روانیه

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

چنین رفتاری به این ربط نداره که خانومش رو دوست داره یا نداره. مشکلات درونی داره. مشکلات تربیتی و اخلاقی داره. مثل هزاران آدم که درست تربیت نشدند یا توی شرایط بد بزرگ شدند. گره هایی زیادی توی روان و شخصیتشون هست. احساس خود کم بینی یا وابستگی زیاد یا شرم یا اضطراب.. خلاصه هزار و یک چیز می تونه باشه. 

به به    چه نظراتی فاصله بگیر درست میشه     سرش جای دیگه گرم میشه     

@خربوریدان   بیا ترخدا نظراتو بخون 

ی علت سطح شعور و شخصیتش     اگر با بقیه همین       طرز برخورد با زنشو بلد نیست      اینجا آقایون یا خانم ها که نمی تونن علت رو بگن  

مرد واقعی تو نی نی سایت نیست اونم ۲ صبح الان خوابه پیش زن و بچش که فردا صبح بره سرکار

کار به واقعی بودنش یا خوب بودنش ندارم.

کلا فقط خودشون جنس خودشونو میشناسن.برای همین گفتم در دنیای بیرون ک نمیشه از مردی این سوال رو پرسید.

حداقل اینجا بپرسم

نظر منو بخوای سرش جای دیگ گرمه 

نه سرشم هیجا گرم نیس.

فقط کار بعدشم خونه.

ولی ب همه چیزم گیر میده.غذا خوردنم حرف زدنم خرید کردنم و هر چیزی ک فکر کنی

نه سرشم هیجا گرم نیس. فقط کار بعدشم خونه. ولی ب همه چیزم گیر میده.غذا خوردنم حرف زدنم خرید کردنم و ...

اوووهوووم شوهر منم اینجوریه ولی سرش جای دیگ گرم بود 😔

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

کار به واقعی بودنش یا خوب بودنش ندارم. کلا فقط خودشون جنس خودشونو میشناسن.برای همین گفتم در دنیای ب ...

اره واقعا مردا یه موجوداتین که هنوزم کسی نتونسته اینارو بشناسه

ببین این چنتا کارو بکن ببین کدومش جواب میده

کم محلی کن همش ازش فاصله بگیر بهش کاری نداشته باش

یا بهترین دفاع حملس توعم مثل خودش تحقیرش کن بد رفتاری کن

یا اینکه‌بهش محبت کن وقتی میاد از سرکار یه لباس خوشگل بپوش ازش استقبال کن ناز کن

تنوع بده به همه‌چی شاید رابطتتون سرد شده  

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂