2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

162 بازدید | 16 پست

دارم هق هق میزنم ولی همسرم توجه نمیکنه،، همیشه میگه خانوادم بهترن اوناباعث شدن تورو بگیرم، یاد رابطم میفتم بلهاش، حالاکه بی تفاوت درکنارم سرش توگوشیع، خوشم میاد خودکشی کنم تاراحت شم، نمیخوام باخانوادم درمیون بزارم🙂ازشدت گریه چشام پف کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی کنی ک چی بیشتر اون دنیا عذاب بکشی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بزرگ که بشی به این کارات و این افکارت خنده ت میگیره

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......

الان ناراحتی و دلخور هیجانی تصمیم نگیر عزیزم

خودکشی چرا برید پیش مشاور سعی کنید مشکلات تون رو حل کنید دوستانه صحبت کنید خرفاتونو بگید سعی کنید تغییر ایجاد کنید هر دو تو رفتارتون نشد خب راه آخر طلاقه نهایت دیگه

ولی بنظرم زندگی یه فرصته🥲

تو که میخوای خودکشی کنی الان هدفت مردنه ولی بنظرم تلاش کن یه کاری کنی توش موفق بشه تا شوهرتون بسوزونی اگر نتونستی اونوقت خودتو بکش:))

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅
ولی بنظرم زندگی یه فرصته🥲 تو که میخوای خودکشی کنی الان هدفت مردنه ولی بنظرم تلاش کن یه کاری کنی تو ...

همش میگم  کووور خونده،، خونه ای ک ایقدعذاب کشبدم تادرست بشه یکی دیگه بیاد بخوربخواب کنه.... کاش دوستم داشت. 

الان ناراحتی و دلخور هیجانی تصمیم نگیر عزیزم خودکشی چرا برید پیش مشاور سعی کنید مشکلات تون رو حل کن ...

نمیادمشاور چون دوستم نداره، فقط موقع رابطه  میاد و میره هیچگونه همذلی نداره فقط بایدخودم شزوع کنم. خسته ترینم کاش به مرگ طبیعی بمبرم