2777
2789

فقط ب بچه ها عیدی میدیم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اگر متاهل مییبودم عیدی نمی‌دادم به شوهرم میگفتم به خواهر برادراش عیدی بده همین البته اگر بزرگتر باشه از همشون در غیر این صورت اگر بچه وسط بود به همه خواهر برادرا عیدی میداد اگر کوچیترن بود اصلا عیدی نمیداد

چقدر؟

سالی بود ک نداشتیم کم دادیم. پارسال نمیدونم ۲۰یا ۵۰دادیم. امسال ک داریم بیشتر میدیم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اولین روز عید من تازه عروسی ک هیچ مراسمی نداشت هیچی فقط یه عقد بود ک اونم تو محضر ،منظور مادرشوهر هیچی بهم کادو نداده بود فقط یه کارت هدیه یه میلیونی تو محضر رفتم خونشون ب من هیچی نداد حتی یه ۵هزاری ،اون لحظه نوه ها رسیدن و همسرم دست کرد جیبش ب هر کدوم یه ۵۰ داد اما برادراش ک از همسرم ۱۵سال بزرگتره اونم ب من عیدی نداد یعنی من هنگ کردم ک چرا .

بعد منم افتاد رو دنده لج و خباثت گفتم تو چرا میدی تو هم نده ،سال بعدش دیگه ما بچه داشتیم ولی باز عیدی ندادیم بعدها اونا دادن یعنی دندونی و عیدی بچه رو یکی کردن اما خب دادن منم جای دیگه براشون جبران میکنم منطق من داد و ستد هست ن بزرگتری کوچکتری