2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا بگیریم؟

همه رو قبول میکنن ولی سرتون کلاه میزارن برین صرافی ها چنج کنید

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
جدی ؟ برا کسی پرسیدم میگه دلار دارم  چکار کنه اون وقت ؟

ما خودمون دلار گرفتیم اصلا بکار نیومد تازه اونجا مجبور شدیم از صرافی پول ایرانی بگیریم فک کنم 4میلیون چهارصدتومن اضافه تر دادیم دقیق یادم نیس.ما اردیبهشت رفتیم.دینارعراقی بهتره بیشتر بکار میاد ولی پول ایرانی هم قبول میکنن بصورت سپه چک 

ریال یعنی چقدر؟  دلار های مسافرتی راقبول نمی کنند ؟

دلار رو اینجا بفروشید جاش دیناربخرید چون اونجا قاطی میکنید😁

ریال هرچقدر دوست داری خرید کنی اونجا مثلا یه جنس قیمتش 1 دیناره به پول ایران میشه مثلا37تومن اگه بخوای ریال بدی ازت 40تومن میگیرن چون ارزش ریال پایین تراز دیناره

ما خودمون دلار گرفتیم اصلا بکار نیومد تازه اونجا مجبور شدیم از صرافی پول ایرانی بگیریم فک کنم 4میلیو ...

دلارهای ارز مسافرتی رو کجا چنج کنم؟

آخه پول دیگه ای ندارم الان برم دینا بخرم

دلارهای ارز مسافرتی رو کجا چنج کنم؟ آخه پول دیگه ای ندارم الان برم دینا بخرم

نمیدونم.صرافی شهرتون

من اگه بازم لیاقت پیدا کنم برم اصلا وقتمو تو بازار هدر نمیدم.بنظرم جنسای ایران بهتر و ارزونتره اونجا بعضیا دم ایرونیا رو وجب کردن تا بتونن کلاه میزارن سر آدم