2777
2789

هم پولشو دارن هرکار بخوان راه میندازن 

هرکاری که نیازه انجام بدن هم شروعش میکنن بدون فکر کردن که اصلا پولشو دارم که میخوام همچین کاریو کنم!!!؟ 

ولی ماهایی ک یکنفر توی خانوادمون کار می‌کنه! و هنوز از دست منو خواهرام کاری بر نمیاد ، باید ب کمترین چیزها قانع باشیم . چون پولشو نداریم . 

همش باید فکر اینو بکنیم اصلا پولش هست؟نگاهی به اخرین پیامک موجودیمون بندازیم اصلا میشه؟ 

( نگید درس بخون ، .... الان انقد که کار نیست بقول همون جمله کلیشه ای میره اسنپ کار میکنه طرف،) با درس خوندم بعد ،۴ سال ،یا ۶ سال دیگ میشه رف سرکار البته اگر گیرت بیاد . 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

ولی همینی ک داریم ، خداروشکر.🌈

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا خواهرید؟ چندسالتونه؟ خیاطی خوبه ارایشگری هم خوبع

ستا 

هرسه زیر ۲۰ 

درس هم بخونید الان عصری هست که لیسانس عین دیپلمه همه حداقل ارشد رو دارن

چون نیست کارش

عزیزم تو بهترین سن اموزش هستین،منظورم درس نیستا،

عر چیزی که علاقه دارین برین یاد بگیرین،یه مدت برای دیکران کار کنین هم تجریع کسب کنین هم سرمایه حنع کنین بفد برا خودتوت کار کنین،

دوره حسابداری

میکاپ

رنگ مو

عزیزم تو بهترین سن اموزش هستین،منظورم درس نیستا، عر چیزی که علاقه دارین برین یاد بگیرین،یه مدت برای ...

دوره حسابداری چقد هزینه نیازه؟ 

من یجا دیدم میگف دوره ببینی همونجا هم میتونی کار کنی... خوبه اینا؟

دوره حسابداری چقد هزینه نیازه؟  من یجا دیدم میگف دوره ببینی همونجا هم میتونی کار کنی... خوبه ا ...

الان دوره ای نیست که بری دانشگاه مدرک بگیری و بعت کار بدت، مدرک فقط به درد استخدام دولتی میخوره، الان ازت مهارت میخان،میتونی یه حرفه رو تو شش ماه یاد بگیری،شروع ب کار بکنی، 

هزینه های دوره حستبداری رو نمیدونم ولی میدونم کار براش راحت پیدا میشه،

حستبداری شغلیه که برای دیگران کار میکنی تا اخر عمرت،ولی هنری مث خیاطی،ارایشگری،شیریتی پزی و... یاد بگیری بعد چند سال بالاخره  میتونی برا خودت کار کنی،شما خیلی جوونین تو ست طلایی هستین ب خدا توکل کنین و شروع کنین از الان،

زمان زیادی دارین و همچنین انرژی زیادی دارین راحت میتونین خیلی سریع تو یه حرفه ای ماهر بشین

اگه علاقه دارین و باهم رفیق هستین هر کدوم یکی دو مورد از کارهای ارایشگری رو یاد بکیرین بعد ها هم باهم شریکی سالن راه بندازین

تاتو و فیبروز ابرو

کراتین مو

رنگ مو

میکاپ

شینیون

بعضی اموزشگاهها هم به جای گرفتن هزینه اموزش بهت میگن مثلا بعد اموزش دو سه ماه برام کار کن رایگان، اونم خوبه،هم هزینه نمیدی عم میمومی کار میکنی تجربه ت بالا میره

اگه علاقه دارین و باهم رفیق هستین هر کدوم یکی دو مورد از کارهای ارایشگری رو یاد بکیرین بعد ها هم باه ...

مرسی ازتون