2777
2789
عنوان

کنکور

165 بازدید | 16 پست

سلام سال ۹۸ کنکور تجربی دادم و رتبم خوب نشد

اینم بگم توی مدرسه دولتی در روستا درس خوندم

سال بعدشم کنکور دادم و رتبم شد ۲۰ هزار و چیزی قبول نشدم 

همون سال شوهرم اومد خواستگاریم و تا الان ک بچه ۹ ماهه دارم فرصت درس خوندن نداشتم

دخترا اگه درس نخونم این تا آخر عمرم واسم یک حسرت میمونه

هم دوس دارم بشینم بخونم واسه کنکور هم میترسم ازش

کنکور انسانی میگن بده ولی سختمه چون کتاباش واسم جدیده و دروس تجربی رو بیشتر دوس دارم به هم که ریاضی و فیزیکم ضعیفه ولی حفظم خیلی خوبه

حالا با این شرایط به نظرتون چیکار کنم

واقعا ممنونتون میشم کمکم کنید تا بهترین تصمیم رو بگیرم.

وقتی میبینم بقیه هم سن و سالام درس خوندن و موفق شدن ولی من ک درسم بهتر بود هیچ کار نکردم غصه میخورم

معدلم ۱۸ و نیمه

به نظرتون چیکار کنم؟

شرط معدل برو

پیام نوری چیزی

اگه فقط برات مدرک مهمه

من که دانشگاه تاپ کشور بودم الان با آزاد و غیر دولتی و پیام نور فرقی ندارم تو استخدام...

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معدلت ک خوبه بشین بخون تا اردیبهشت 

تیر هم هست

با 20 هزار پیراپزشکی ازاد میاوردی چجوری چیزی قبول نشدی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

عزیزم هنوزم دیر نشده نا امید نشو برو سراغ رسته ای که از ته دل دوسش داری و براش تلاش کن مطمئن باش که موفق میشی ❤

و اینکه امکانش هست برا منم دعا کنی؟ امسال کنکور دارم ولی ۵ ماهه پام آسیب دیده و از درسم افتادم دعا کن بتونم دوباره راه برم و رشته مورد علاقم رو قبول شم😔❤

عزیزم ترمیم معدل بزن تمام تلاش تو کن برای نهایی خرداد زیاد نمونه سوال تشریحی حل کن تلاش تلاش تلاش قطعا میشه 

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
معدلت ک خوبه بشین بخون تا اردیبهشت  تیر هم هست با 20 هزار پیراپزشکی ازاد میاوردی چجوری چیزی ق ...

خودمم نمیدونم

دوستم همون سال مامایی ازاد اورد حتی رتبش از من بدتر بود

اصلا همش به در بسته میخورم واقعا ناامیدم

عزیزم هنوزم دیر نشده نا امید نشو برو سراغ رسته ای که از ته دل دوسش داری و براش تلاش کن مطمئن باش که ...

عزیزم انشالله به حق همین شب عزیز سلامتی تونو بدست میارید و رشته دلخواه تون قبول میشید

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
خودمم نمیدونم دوستم همون سال مامایی ازاد اورد حتی رتبش از من بدتر بود اصلا همش به در بسته میخورم و ...

واقعا حیف خب ی سال دیگه میموندی سریع بچه دار نمیشدی🥲

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

عزیزم هنوزم دیر نشده نا امید نشو برو سراغ رسته ای که از ته دل دوسش داری و براش تلاش کن مطمئن باش که ...

ان شاءالله به هدفت برسی گلم

اینا همش سختی های قبل از رسیدن به خوشیه

واقعا حیف خب ی سال دیگه میموندی سریع بچه دار نمیشدی🥲

اون موقع دغدغم بچه بود و از درسم بیشتر بهش اهمیت میدادم

پسرم الانشم واسم یک انگیزس به هم درس خوندن با بچه کوچیک سخته