2777
2789
عنوان

لطفا بگین حق با منه یا مادرشوهر

1025 بازدید | 5 پست

خواهرشوهرم دوران مجردی تاپ یقه باز می‌پوشید دیگه قشنگ سینشو مینداخت بیرون من واقعا تعجب میکردم ننش بهش چیزی نمیگه اونم جلوی داداشش ،فهم و شعور نداره یا نمیدونم چی. یه سری که شلوارک پوشیده بود لپ کونش معلوم بود! خلاصه من چیزی نگفتم .حالا از روی تلافی اگه مادرشوهرم دعوتمون کنه دامادش هم باشه من یه تاپ و یه شلوار میپوشم تاپمم یقش باز نیس اونقدر که شوهرم گیر بده،یبار مادرش تو خلوت بهم گفت فلانی جان یه لباس پوشیده تر بپوش بلاخره نامحرم هست و فلان من گفتم باشه چشم چون گرم بود و فکر نمیکردم طوری باشه و شرمنده و فلان.ولی اعصابم خرابه به چه حقی همچین زری زده وقتی دختر خودشو نمیتونه جمع کنه .شوهرمم از طرز لباس پوشیدنم ایراد میگیره اگه چیزی باشه مخمو میخوره و وحشی بازی در میاره.چطور دیگران هرچی میخوان بپوشن ولی مال من فقط مشکله.چجوری رو مخ شوهرم برم طرفه منو بگیره اگه یوقت ننش بخش حرفی زد

متوجه تفاوت رفتار شما با خواهر شوهرت واقعا نمیشی ،؟؟?

اون جلو محرمش لباس باز پوشیده ،بااینکه مخالف اینگونه پوشش هستم ولی گناهی هم نکرده ،ولی شما جلو نامحرم اینجوری میپوشی که سر تا سرش گناهه ،

حالا به مادر شوهرت کاری ندارم ،خدایی شوهرت با این نوع پوشش شما مشکلی نداره ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت هر زن بی حجاب یه مرد بی غیرت هست ، بالاخره اون زن یه برادری یه شوهری یه پدری داره باید غیرت اونا اجازه همچین کارایی رو ندن.

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤