donaajoni مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 649 عنوان خانم دکترای اینده یه لحظه میایبد؟ 122 بازدید | 8 پست اگر توی ازمایش ادرار خون وجود داشته باشه many انوقت نه باکتری نباشه نه عفوت و نه دفع پروتئین و… همه چی نرمال باشهیعنی چه مشکلی دارم 1402/12/26 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_عدد_دانشجوی_پزشکی عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 4644 خیلی از داروها باعث مثبت کاذب شدن جواب خون داخل ادرار میشندارویی مصرف میکنید؟ پریود نبودید؟ خوراکی مثل لبو و .. مصرف نکرده بودید؟ حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀 بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
میناا0_0 عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 273 نزدیک تایم پریودیت باشه یا تازه پریودت تموم شده باشه هم امکانش هست علاوه بر سنگ و شن
donaajoni مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 649 خیلی از داروها باعث مثبت کاذب شدن جواب خون داخل ادرار میشن دارویی مصرف میکنید؟ پریود نبودید؟ خوراکی ... اره فرداش پریود شدم یعنی مال همونه؟
donaajoni مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 649 کلیه ات ممکنه سنگ یا شن ریزه داشته باشه عکس گرفتم چیزی نبوده
یک_عدد_دانشجوی_پزشکی عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 4644 اره فرداش پریود شدم یعنی مال همونه؟ اگه علائم همراه دیگه مثل سوزش ادار و تکرر و بی اختیاری و ... نداری به همین دلیل پریودی هست حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀 بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
donaajoni مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 649 اگه علائم همراه دیگه مثل سوزش ادار و تکرر و بی اختیاری و ... نداری به همین دلیل پریودی هست&nbs ... ممنون خانم دکتر 😘