2777
2789
عنوان

ازدواج

312 بازدید | 5 پست

خواهش میکنم کمکم کنید خواهش میکنم سر دوراهیم من یساله نامزدم بدون عقد دو سال دوست جمعه سه سال الان خانوادها میدونن مشکل با هم داریم ولی من جون ی شکست داشتم ی ازدواج ناموفق حالا مشکل من من فرق العاده وابسته شدم از طرفی پدرم زمان گذاشته کفته اگر تا مردادکارتون درست نشد عقد نکردی  دیگه دور این پسره را خط بکشمنمیدونم چیکار کنم قراره خونه بخرن ولی هنوز هیچی به هیچی واقعا نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید ما یسری شرایط گذاشتم پدرم میگه اگر انس بگیری و خلاصه... این پسره کارا را انجام نمیده شرایطو قبول نمیکنه درصورتیکه توافق شده نمیدونم شما بگید

کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید

راستش مطمینم هیچ پدری بد. بچه اش را. نمیخواهد. و اغلب پدرها عاقلانه ترین تصمیمات را میگیرند به ایشون اعتماد. کن

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته سه ساله که با هم هستید هنوز انس نگرفتید و وابسته نشدید

در هر حال به نظرم حق با پدرتونه

به خدا اعتماد کن…. گاهی بهترین ها را بعد از تلخ ترین تجربه ها به تو می دهد تا قدر زیباترین چیزهایی که به دست آوردی را بدانی…

صد در صد پدرتون درست میگه

یواش یواش وابستگی تو کمتر کن اگه هفته ای ۴ بار میبینیش بکن ۳ بار اگه روزی ۲ بار حرف میزنین کمش کن....

ی جوری ک خودت اذیت نشی

شروع کن خودتو مشغول ی کاری کن ک سرت گرم شه 

اگه دوست داشته باشه زودتر درست میکنه شرایطو اگه هم نه ک تو وابستگیتو کم کردی اذیت نمیشی زیاد