2777
2789
عنوان

گلایه...

186 بازدید | 7 پست

سلام خانومیای عزیز نی نی سایت

راستش من چندماهه که عضو سایت شدم و بعضی تایپیک ها رو مدام دنبال میکنم و بعضی هارم گذرا میبینم اما چیزی که باعث ناراحتیم شده اینه که تو بعضی تایپیک ها کاربرها به هر دلیلی (مضاد بودن نظرهاشون باهم،دفاع از تایپیک و موضوعش،مخالفت با تایپیک،مخالفت با فردی یا دفاع از فردی و...)بهم بی احترامی میکنن و بعضی مواقع کلمات خیلی وحشتناکی رو به هم نسیت میدن چه حق باهاشون باشه یانه.

اینجوری فضای تعامل و گفت و گو و تبادل نظر از بین میره بیایین یکم باهم مهربونتر باشیم.باور کنید آدم میترسه تو بعضی تایپیک ها و با حضور بعضی کاربر ها حرف بزنه.چون اگه نظرت با اونا نخونه بهت هجمه میارن.

امیدوارم سایت عزیزمون روزبروز مفیدتر و پر رونقتر بشه.آمین

دوستون دارم.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چیا میگن؟

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
اولا با عرص معذرت تاپیک درست هست نه تایپیک دوما حق با شماست رعایت ادب شرط اول گفتگو هست

ممنون فرشته صورتی من فکر میکردم این کلمه از تایپ میاد  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مثلا چیا میگن؟

دوس ندارم بازگوشون کنم.بد حرف میزنن بعضیا.بعضیا هم از بعضیای دیگه انگار طلب دارن  

سلام عزیزم. اینجا چون لحن مشخص نیست خیلی وقتها طرف میگه آرومم ولی به نوشته هاش نمیاد

آره پشت نوشته معلوم نمیشه واسه همین تو انتخاب لغات باید دقت کنیم.ادمیو میشناسم بخاطر همین اس ام اس با شوهرش دچار سوتفاهم شد