2777
2789
عنوان

انتخاب شدن یا انتخاب کردن؟

327 بازدید | 29 پست

همیشه دلم میخواسته یکی منو انتخاب کنه و دوسم داشته باشه تا منم برم سمتش ولی تاحالا برام پیش نیومده

به نظرتون طبیعیه یه پسر منتظر انتخاب شدن باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید یه چیزی واسه ارائه داشته باشی که دختره انتخابت کنه

هیچی نداشته باشی نه تنها انتخاب نمیشی،بلکه نمیتونی انتخاب هم بکنی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نه شما باید عاشق بشی و بری طرفش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

مشکلی که نداره

تو جامعه ما عرف نیست که خانم پا پیش بزاره

وگرنه اشکالی که نداره

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

برای پسرا نه 

والا مردا قدیما جنگ میرفتن الان پسرا نشستن یه گوشه دخترا پیش قدم بشن جالبه واسه اون دختر بیچاره هم طاقچه بالا میذارن

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

از من پسر به شما نصیحت 

پسر ها دو دسته هستند

دسته اول خودشون میرن سراغ دخترا که دیگه کارشون شده

ولی دسته دوم دخترا بهشون نخ میدن بعد اینا اصلا اخلاق نوع اول رو ندارن معمولا هم اولاش متوجه نمیشن که دختره داره نخ میده

داستان یه همچین چیزیه خواهرم

انشالله سالم و موفق باشی