2777
2789

علت طلاق رو تو تاپیک های قبل گفتم،، قرارع جدا شیم 

بزودی ام نمیخام ازدواج کنم ولی نمیتونم با مردی ک زنش فوت شده یا اینکه طلاق داده کنار بیام نمی‌دونم چرا 

حس میکنم اکه اون مرد خوب بود زنش میموند یا اینکه حس میکنم بفکر زن سابقشه آخه شوهر خودم عاشق عشق سابقش بود و با من خوب نبود 

😔💔خیلی نگرانم 

عزیزم از الان خودتو درگیر این مسایل نکن 

فعلا تمرکز کن رو برنامه هات 

زمان خیایییی چیزهارو درست میکنه 

انشاءالله بهترین تصمیمو میگیری

زندگی مثل عسل شیرینه 💜 گاهی ام یه کوچولو دلو میزنه که طبیعیه دیگه💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

...

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم

خیلی از مردا هم مقصر نیستن تو طلاقشون هر چند من فک میکنم هر طلاقی دو سر داره مگه در مواردی که مرد روانی باشه دیگه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من زن یه مرد طلاق گرفته هستم خودمم دختر بودم زنش شدم تا الانم یکدفعه هم ازش نه حرفی زده نه چیزی تنها چیزی ک ازش هس یع ایینه شمعدون ک تو خونه گذاشتیم ک میخاسم بفروشمش دلم نیومد

به این چیزا فکر کنی خودتو از زندگی با آدم مناسب محروم کردی

خودم جداشده بودم با مردی ازدواج کردم که جدا شده بود چون دیدم مرد خوبیه الحمدلله الانم راضیم گرچه هر زندگی بالا پایین خودشو داره 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

اولا ک طرز تفکرت اشتباهه اونجوری پسر مردمم باید اینجوری بهت نگاه کنه ک توام زن خوبی نبودی یا ببین چیکار کردی ک شوهرت طلاقت داده 

بعدم چرا فک میکنی حتما باید با مطلقه و بیوه ازدواج کنی 

من دوتا از فامیلای خ نزدیکم جدا شدن با پسر ازدواج کردن و الان یکیشون بچه اش تازه بدنیا اومده