2777
2789
عنوان

عرق کف دست و پا

3399 بازدید | 33 پست

سلام،بچه ها من کف دست و پاهام دائم عرق میکنه

یعنی دست های من همیشه یخخخخخ و خیسه آبه 

به طوری که یه بالشت میگیرم زیر دستم،خیس آب میشه،پام رو میزارم روی پتو،پتو خیس خیس میشه انگار که شستنش،واقعا ناراحتم،نمیتونم با کسی دست بدم،اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین 

حتی الان که گوشی دستمه،گوشیم خیسه خیس شده 

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

اون روز با داییم دست دادم سریع ول کردم دستش رو میگفت چرا این جوری میکنی،مامانم هم گفتم دستاش عرق میکنه به خاطر این زیاد با کسی دست نمیده😑

داییم هم کلی با من دعوا کرد که تقصیر خودته چرا پیگیری نمیکنی بری دکتر😑😑

منم تحقیق کردم،میگن یا باید عمل کنی اون غدد رو در بیاری که خب بدن به عرق کردن نیاز داره و کلا ریسکش بالاست،یا باید چربی تزریق کنی که اونم همیشگی نیست،خلاصه موندم انقدر ناراحتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوتاکس خیلی جوابه دیگه عرق نمیکنی

بوتاکس اخه باید هر ۶ ماه برم دوباره انجام بدن،بعدم حقیقتش هزینه اش زیاده فکر کنم 

درای سول 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

منم اینطوریم داشتیم مافیا بازی میکردیم من با پسرعموم راحت نیستم خیلی یدونه کاغذ دستم بود باید میدادمش به اون واتی کاغذه انگار انداخته بودیش تو لیوان آب رو هوا گرفته بود تکونش میداد خیلی خجالت کشیدم با واسه ترمیم ناخن میرم دستام خیسه 

فکر کنم بخاطر استرس زیادیه که داریم

منم مشكل شمارو دارم عمل كردم براى دستام خوب شد ولى پا اصلا درمان نداره ميگن البته داره خيلى ريسكه عملش 

من انقدر عذاب كشيدم از بچگى سر اين دست دادن با بقيه كه چندسال پبش عمل كردم عصبشو قطع كردن

البته الان بعد چندسال يكم نم ميشه دستام كه باز بهتره از شره كردن قبلمه

منم اینطوریم داشتیم مافیا بازی میکردیم من با پسرعموم راحت نیستم خیلی یدونه کاغذ دستم بود باید میدادم ...

واقعل خیلی بده منم خیلی خجالت  میکشم

اخه از بچگی این جوری بودم من،حتی یادمه توی مدرسه معلم میگفت گرد بشیم دست همو بگیریم هیچکسی دست منو نمی‌گرفت یا اگه میگرفت با حالت چندش رها میکرد 

من حتی امتحان دادنی برگه کاملا خیس میشه اصلا نمیتونم روش بنویسم،با التماس یه برگه میبرم میزارم زیر دستم،اونم خیس میشه آب دوباره میره به برگه امتحانی،بدبختی دارم اصلا 

بعد جالبش اینه همه منو مقصر میدونن،انگاری تقصیر خودمه 

توی خانواده ما فکر میکنم ارثیه،برادرم،دختر عمو های بابام و... هم این طوری هستند

عرق كلا قطع نميشه ميره نقاط ديگه بدن مثل كمر و سينه و شكم بهش ميگن عرق جبرانى 

ولى باز بنظر من بهتر از چكيده شدن اب از دسته فوقش لباس رنگ روشن نميپوشم مهمونيا البته اين جبرانى هم كمتر شد براى من به مرور زمان