2777
2789
عنوان

عرق کف دست و پا

| مشاهده متن کامل بحث + 3399 بازدید | 33 پست
اون روز با داییم دست دادم سریع ول کردم دستش رو میگفت چرا این جوری میکنی،مامانم هم گفتم دستاش عرق میک ...

منم این مشکلو دارم کف دستم عرق میکنه ولی خیلی زیاد نه  بعضی  وقتا اینجوری میشم . هیچکاری براش نکردم 

منم مشكل شمارو دارم عمل كردم براى دستام خوب شد ولى پا اصلا درمان نداره ميگن البته داره خيلى ريسكه عم ...

عمل کردید دیگا مشکلی براتون پیش نیومد؟من شنیدم میگن خوب نیست؟ 

اره واقعا بده،من حتی یادم خاله مامانم وسواس داره،یک بار رفته بودیم خونشون برای من دمپایی آورد گفت بپوش بعد بیا تو،بدون اینا نیا فرشام کثیف میشه،منم بچه بودم انقدر ناراحت شدم که نگو 

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینش یه تومنه ، اره دیگه بهترین راه همینه اگر میخوای از عرق کرذن خلاص شی هزینه کن وگرنه ک هیچی

کجا باید برم برای تزریق؟دکتر خاص یا مرکز خاصی رو شما نمی‌شناسید؟

عمل کردید دیگا مشکلی براتون پیش نیومد؟من شنیدم میگن خوب نیست؟  اره واقعا بده،من حتی یادم خاله ...

نه مشكلى پيش نمياد عمل ريسكى نيست كه بخواد مشكل پيش بياره 

منم خيلى تحقيق كردم حتى يه گروهى داريم در اين خصوص چندنفر كه عمل كرده بودن از تجربه هاشون استفاده كردم و تصميم گرفتم عمل كنم 

بازم مونده به خودت طرف  من بين بدو بدتر بد رو انتخاب كردم 

عمل خطرناكى نيست فقط عرق ميره نقاط ديگه بدن كه قابل تحمله براى من ولى دست وحشتناكه اونايي كه اينطورين ميدونن چى ميگم 

واقعل خیلی بده منم خیلی خجالت  میکشم اخه از بچگی این جوری بودم من،حتی یادمه توی مدرسه معلم میگ ...

درکت می‌کنم واقعا نمی‌دونم ارثی باشه یا نه خانواده ما فقط من اینطورمیم حس می‌کنم بخاطر استرسه

کجا باید برم برای تزریق؟دکتر خاص یا مرکز خاصی رو شما نمی‌شناسید؟

بوتاكس خيلى دردناكه توى دست واينكه دائمى نيست و بمرور عصباى دستتو بى حس ميكنه ولى بخواى مثلا يكبار دوبار بزنى خوبه

ولى همبشه نه 

اينم از تجربيات دوستامون بود بازم تحقيق كن ولى قطعى ترين راه همين عمله

خيلى درد بديه من خودم خيلى اذيت شدم بابتش و آسيب خوردم از لحاظ روحى 

نه مشكلى پيش نمياد عمل ريسكى نيست كه بخواد مشكل پيش بياره  منم خيلى تحقيق كردم حتى يه گروهى دا ...

مرسی عزیز دلم از راهنمایی هات❤️

میشه بپرسم کی عمل و چقدر شد و پیش کی؟

چون من واقعا کلافه شدم و به شدت اعتماد به نفسم اومده پایین به خاطر این قضیه واقعا دنبال راه درمانم 

مرسی عزیز دلم از راهنمایی هات❤️ میشه بپرسم کی عمل و چقدر شد و پیش کی؟ چون من واقعا کلافه شدم و به ...

من سال ٩٦عمل كردم دكتر طولابى جراحم بود اسم عملش سمپاتكتومى هستش عمل باز نيست  

هزينه براى من ٦تومن شد اون سالى كه رفتم 

من نميگم حتما عمل كن قبلش هردكترى كه خواستى برى مشاوره انجام ميدن اگر مايل بودى عمل ميكنن همه چيزو بپرس از دكتر جراحت بعد خواستى عمل كن 

من خودمم خيلى درگير بودم با اين مشكل ولى خوب الان يكم بهتر شده همه چى برام 

من سال ٩٦عمل كردم دكتر طولابى جراحم بود اسم عملش سمپاتكتومى هستش عمل باز نيست   هزينه براى من ...

خیلی ممنونم ❤️

بله میدونم،حتما راجبش تحقیق میکنم 

سلام عزیز خوبی 

شما مشکل عرق دستت حل شد /؟منم دنبال راهکارم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

عرق كلا قطع نميشه ميره نقاط ديگه بدن مثل كمر و سينه و شكم بهش ميگن عرق جبرانى ولى باز بنظر من بهتر ا ...

سلام عزیزم عمل کردی؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖