عکس ناخن هاتونو که برای عید زدید میزارید فردا نوبت ترمیم دارم میخوام ایده بگیرم
کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت.وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم،من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها.
انقد موضوع هس هرچقدرم اپدیت باشی از نصفش همیشه عقبی🗿😂
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه رنگشو دوست دارم نه اون کرومی که وداشت مالید روش گفت قشنگ میشه 😐
یه نظر من خیلی شیکه😍کروم هم ترنده امسال
کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت.وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم،من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها.
من از یه ماه قبل وقت گرفتم 200 تومن هم بیعانه گرفت که نشه کنسل کرد و نرفت
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻 توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗 اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻 INTP
من از یه ماه قبل وقت گرفتم 200 تومن هم بیعانه گرفت که نشه کنسل کرد و نرفت
آره همه بیعانه میگیرن من دوستمان ازم بیعانه نمیگیره
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
منم دوستم ناخنکارمه گفته باید کروم بزنی ولی کروم میگن زود پاک میشه منم متاهلم خیلی کار میکنم از این میترسم
منم دوستم ناخنکارمه گفته باید کروم بزنی ولی کروم میگن زود پاک میشه منم متاهلم خیلی کار میکنم از این ...
نه بابا چرا پاک شه من خیلی سال پیش هم کرده بودم یه ماه موند
دوباره روی اون پودر کرومی که میزنه یه لاک ژل میزنه ماندگاریش فرقی نداره
کاور و ژلیش،اکلیلاش تو نور خیلی برق میزنه گفت لاک دیسکوییه مد شده امرو زدم😂چطوره؟
مبارک باشه عزیزم 😍 فکر نکنم دیسکو باشه چون من دیسکو روی پاک زدم تو فلش رنگش عوض میشه